Soustvarjamo prihodnost

Iščemo izzive današnjega dne, da lahko oblikujemo produkte prihodnosti. Ob tem imamo v mislih vedno troje: uporabnike, partnerje in zaposlene.

več kot
0
uporabnikov
več kot
0
partnerjev
več kot
0
sodelavcev

Za uporabnike želimo delati le najboljše. To kar poenostavi njihovo delo in zaradi česar lažje izvajajo svoje poslanstvo. Zato jih poslušamo, jim sledimo. Zabeležimo vsako opombo, zapišemo vsako grajo in ponosni smo na vsako pohvalo. Zato hvala, ker ste z nami in zaupate v naše rešitve.

S partnerji tkemo pristne vezi, za katere smo prepričani, da se lahko dolgo obdržijo. Verjamemo v kakovostno sodelovanje in sinergije ter na tak način skupaj rastemo in prehitevamo prihodnost.

Sodelavci in zaposleni so center našega dogajanja. Pri njih se vse začne in konča – kot je to lepo zapisal naš kranjski pesnik v svojem Sonetnem vencu: “iz njega izvira, vanj’ga se spet zlije”. Poznajo skrbi in dileme naših strank, razumejo in spremljajo trende na trgu in vedno sedijo v prvem vlaku novosti. Izbrali smo le radovedne in take, ki se želijo neprestano učiti. Poslušamo jih, kaj nam sporočajo in zaupamo v njihove odločitve. So neusahljiv vir novih idej in brezmejna polja znanja. Ponosni smo, da skupaj tkemo preprogo prihodnosti.

Da delamo dobro, nam povedo tudi nagrade, na katere smo ponosni. Od leta 2014 smo prejemniki najvišje bonitetne odličnosti AAA, vključno z zlato boniteto v letih 2016 – 2018 ter platinasto v 2019 in 2020.

A nekaj nam uhaja. Zavedamo se, da je temelj dobrega sodelovanja pogovor. A čas za kavo, kozarec dobrega vina ali partijo tenisa, je vedno skopo odmerjen. Najsi bo s kupci, partnerji ali zaposlenimi. Zato se v novo obdobje podajamo z iskreno željo – da izboljšamo komunikacijo in izrabimo priložnosti novih tehnologij. Da nam ostane čas za klepet o prijaznih straneh življenja.

Mislimo resno – in to smo dokazali z novo aplikacijo AccountingBox, katere glavni namen je izboljšati komunikacijo med podjetniki in računovodji. Vanjo smo vgradili sisteme, ki olajšajo delo, poenostavijo rutinska opravila, zmanjšajo iskanje in omogočajo svobodo. Da gremo, kamor želimo. V prihodnost.

Podajte se z nami tudi vi!

Spoznajte ekipo


Ponosni smo, da smo z vami že 25 let. Ko namišljamo nove produkte in storitve, uporabljamo svoje statve znanja in niti izkušenj, ki so dolge in bogate.


Aleš Gašperšič je direktor in vodja razvoja, ki je idejo AccountingBox-a spremenil v najnaprednejšo aplikacijo, kar jih omogoča sodobna tehnologija.

Ljubitelj gora, morja ter vsega lepega in dobrega vmes.

Slavko Frelih je direktor operative. Odgovoren je za to, da vse teče tako kot je treba in da so uporabniki zadovoljni.

Ljubiteljski nogometaš in profesionalni obiskovalec Sv. Jošta nad Kranjem.

Anže Štembergar Zupan je direktor marketinga. Skrbi za to, da se dober glas o AccountingBox-u sliši daleč naokoli.

Kadar ne razmišlja o povečanju produktivnosti, stiska pesti za Manchester United.

Janez Vengušt je vodja digitalnih poslovnih rešitev. Deluje tudi na področjih prodaje in vodenja projektov, kjer Ima dolgoletne izkušnje.

Je strasten tehnični in jamski potapljač, član Jamarske Reševalne Službe in različnih drugih reševalnih enot.

Maja Gale je prodajna svetovalka za področje poslovanja, davčnih blagajn in vsega, kar spada zraven.

V prostem času se posveča družini, gobarjenju, športanju (skok v širino in tek v daljino) ter je inštruktorica country plesov.

Gregor Šturm je sistemski analitik in vodja projektov. Skrbi, da programske rešitve v celoti podpirajo uporabnikove poslovne funkcije in procese.

Navdih in ideje rad išče v domači hoby delavnici.

Mile Karlaš je svetovalec. Uporabnikom nudi vsesplošno tehnično in vsebinsko pomoč pri vzpostaviti delovnih procesov znotraj sistema.

Zaradi snemanja video navodil je v podjetju znan kot Mr. Hollywood.

Marko Koren skrbi za sistemsko podporo strankam – pripravi jim delovno okolje in poskrbi, da vse deluje in izgleda tako kot mora.

Sicer pa ljubiteljski odbojkaš in tonski tehnik v Prešernovem gledališču v Kranju.

Peter Besal je sistemski analitik in svetovalec. Skrbi za zadovoljne uporabnike v bolnišničnih in zunanjih lekarnah in za nemoteno delovanje programa.

Ko pa čas dopušča, pa rad hodi po svetu.

Primož Smolkovič je vodja projektov, skrbi za to, da je za naročnike prehod na nove sistem čim hitrejši in čim manj stresen.

V službo najraje pride s kolesom in gre še raje domov.

Andrej Lahovec je sistemski analitik in vzdrževalec informacijskih sistemov. Odgovoren je za pomoč strankam in nemoteno delovanje strojne opreme.

V prostem času amaterski podiralec kegljev.

Damjan Žakelj je najnovejši dodatek naši ekipi. Je svetovalec, ki skrbi za pomoč uporabnikom.

Delo v javnem sektorju je zamenjal z izzivom zunaj svojega prejšnjega področja dela.

Tomaž Tepina je razvijalec IT sistemov, skrbi predvsem za delo z Oracle bazo.

Ni si pustil rasti brade, a vseeno vari svoje pivo.

Mark Lemut se odlično znajde v različnih okoljih in jezikih, od C#, Java in SQL, do HTML, CSS, JavaScript in PHP.

S pisanjem kode oblikuje prihodnost, a je ljubitelj zgodovine.

Tomaž Engelman je programer. Skrbi za izvedbo programskih rešitev – v PHP, javaScript, HTML, CSS (v zadnjem času tudi Pl/Sql in Oracle).

V prostem času ga boste najverjetneje našli zatopljenega v šahovsko partijo.

Tomaž Šenk je programer. Njegove specialitete so softwere development, Oracle PL/SQL Development, Delphi, SQL,…

Občasno se v službo pripelje z mopedom. Malo dlje traja, se pa nadiha svežega zraka.

Rosanda Potrebuješ je programerka, ki govori več jezikov (predvsem PHP, JS, CSS, HTML).

Prosti čas najraje preživlja z druženjem, za zabavo pa igra računalniške igre in skrbi za svoje akvarije, ima pa tudi bradato agamo in leopardjega gekona.

Tomaž Eržen je sistemski analitik in programer.

V prostem času pa najraje visoko v zraku – jadralno padalski odvisnež.

Radosav Marković se najbolj znajde v programskih jezikih C#, SQL, HTML, CSS, JavaScript in PHP, uživa pa tudi v grafičnem oblikovanju.

V prostem času zelo rad bere, občasno pa gre tudi na kolo ali na sprehode. Sem pa tja tudi igra malo igric, da ohrani svoj tekmovalni del.

Žan Frelih v podjetju skrbi za dobro klimo, nadzoruje potek določenih poslovnih procesov in poskrbi, da pri delu ne prihaja do zastojev.

V prostem času rad uživa v naravi, brez pretiranih naporov, če se da v senci in z hladno pijačo. Obožuje tudi družbo domačih živali, bolj točno 2 psov, 3 mačk in želve!

Zdenka je vaša asistentka, ki nikoli ne spi in vedno rada priskoči na pomoč. Pomaga vam s svojimi nasveti, odgovarja na konkretna vprašanja o poslovanju vašega podjetja, vam poroča, pripravi fakture, tudi razloži kak računovodski pojem ali pa strese kakšno šalo.

V prostem času piše poezijo, vendar jo zaenkrat obdrži zase.

 
 
 
 

Bi nas želeli spoznati v živo? Dogovorimo se za pogovor in posvet ob skodelici kave (ali čaja):

 

Povežite se z nami na socialnih omrežjih


Osnovni podatki

Naziv podjetja:
Naslov:
Telefon:
Fax:
Poslovni račun:
Davčna številka:
Matična številka:

PRONET, Kranj, d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b , 4000 Kranj
+386 (0)4 2 800 800
+386 (0)4 2 800 860
SI56 2900 0005 0759 957
35884193
5548586000