Soustvarjamo prihodnost

Iščemo izzive današnjega dne, da lahko oblikujemo produkte prihodnosti. Ob tem imamo v mislih vedno troje: uporabnike, partnerje in zaposlene.

več kot
0
uporabnikov
več kot
0
partnerjev
več kot
0
Zaposlenih

Za uporabnike želimo delati le najboljše. To kar poenostavi njihovo delo in zaradi česar lažje izvajajo svoje poslanstvo. Zato jih poslušamo, jim sledimo. Zabeležimo vsako opombo, zapišemo vsako grajo in ponosni smo na vsako pohvalo. Zato hvala, ker ste z nami in zaupate v naše rešitve.

S partnerji tkemo pristne vezi, za katere smo prepričani, da se lahko dolgo obdržijo. Verjamemo v kakovostno sodelovanje in sinergije ter na tak način skupaj rastemo in prehitevamo prihodnost.

Sodelavci in zaposleni so center našega dogajanja. Pri njih se vse začne in konča – kot je to lepo zapisal naš kranjski pesnik v svojem Sonetnem vencu: “iz njega izvira, vanj’ga se spet zlije”. Poznajo skrbi in dileme naših strank, razumejo in spremljajo trende na trgu in vedno sedijo v prvem vlaku novosti. Izbrali smo le radovedne in take, ki se želijo neprestano učiti. Poslušamo jih, kaj nam sporočajo in zaupamo v njihove odločitve. So neusahljiv vir novih idej in brezmejna polja znanja. Ponosni smo, da skupaj tkemo preprogo prihodnosti.

Da delamo dobro, nam povedo tudi nagrade, na katere smo ponosni. V letih 2016, 2017 in 2018 smo prejeli certifikat zlate bonitetne odličnosti AAA, kar potrjuje, da so naše usmeritve prave in namere jasne.A nekaj nam uhaja. Zavedamo se, da je temelj dobrega sodelovanja pogovor. A čas za kavo, kozarec dobrega vina ali partijo tenisa, je vedno skopo odmerjen. Najsi bo s kupci, partnerji ali zaposlenimi. Zato se v novo obdobje podajamo z iskreno željo – da izboljšamo komunikacijo in izrabimo priložnosti novih tehnologij. Da nam ostane čas za klepet o prijaznih straneh življenja.

Mislimo resno – in to smo dokazali z novo aplikacijo AccountingBox, katere glavni namen je izboljšati komunikacijo med podjetniki in računovodji. Vanjo smo vgradili sisteme, ki olajšajo delo, poenostavijo rutinska opravila, zmanjšajo iskanje in omogočajo svobodo. Da gremo, kamor želimo. V prihodnost.

Podajte se z nami tudi vi!

Spoznajte ekipo


Ponosni smo, da smo z vami že 25 let. Ko namišljamo nove produkte in storitve, uporabljamo svoje statve znanja in niti izkušenj, ki so dolge in bogate.


Aleš Gašperšič je direktor in vodja razvoja, ki je idejo AccountingBox-a spremenil v najnaprednejšo aplikacijo, kar jih omogoča sodobna tehnologija.

Slavko Frelih je direktor operative. Odgovoren je za to, da vse teče tako kot je treba in da so uporabniki zadovoljni.

Ljubiteljski nogometaš in profesionalni obiskovalec Sv. Jošta nad Kranjem.

Maja Gale je prodajna svetovalka za področje poslovanja, davčnih blagajn in vsega, kar spada zraven.

V prostem času se posveča družini, gobarjenju, športanju (skok v širino in tek v daljino) ter je inštruktorica country plesov.

Anže Štembergar Zupan je prodajni svetovalec. Uporabnikom pomaga pri poenostavitvi in avtomatizaciji procesov.

Kadar ne razmišlja o povečanju produktivnosti, stiska pesti za Manchester United.

Zdenka je vaša asistentka, ki nikoli ne spi in vedno rada priskoči na pomoč. Pomaga vam s svojimi nasveti, odgovarja na konkretna vprašanja o poslovanju vašega podjetja, vam poroča, pripravi fakture, tudi razloži kak računovodski pojem ali pa strese kakšno šalo.

V prostem času piše poezijo, vendar jo zaenkrat obdrži zase.

Bi nas želeli spoznati v živo? Dogovorimo se za pogovor in posvet ob skodelici kave (ali čaja):

 

Povežite se z nami na socialnih omrežjih


Osnovni podatki

Naziv podjetja:
Naslov:
Telefon:
Fax:
Poslovni račun:
Davčna številka:
Matična številka:

PRONET, Kranj, d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b , 4000 Kranj
+386 (0)4 2 800 800
+386 (0)4 2 800 860
SI56 2900 0005 0759 957
35884193
5548586000