Digitalna solidarnost

Tako kot morajo biti za zajezitev novega koronavirusa SARS-CoV-2 pravočasni zdravstveni ukrepi, bodo za varno prihodnost ukrepe morala sprejeti tudi podjetja. Delo od doma je ena od bistvenih potez, ki bo pomagala pri zmanjševanju širjenja in posledic virusa.

Kot priznani ponudniki poslovnih rešitev v oblaku čutimo dolžnost, da pri tem karseda pomagamo. Zato smo se odločili, da bomo številne od svojih rešitev in storitev za nove uporabnike ob letni vezavi v obdobju do 31. 5. 2020 ponudli brezplačno.

Brezplačna uporaba AccountingBox

AccountingBox je spletni poslovni sistem za vodenje poslovanja. Je rešitev v oblaku, ki računovodskim servisom in podjetjem zagotavlja učinkovito spremljanje poslovanja in enostavno medsebojno sodelovanje. Vključuje module za podjetje (izdaja računov, potni nalogi, knjiga pošte,…) in računovodstvo (glavna knjiga, plače, osnovna sredstva,…).

Brezplačni AccountingBox

Brezplačni predali za DocumentBox uporabnike

Računovodski servisi lahko v tem obdobju brez dodatnih stroškov vključujejo in dodajajo nova podjetja v storitev DocumentBox. Na ta način želimo spodbuditi digitalizacijo in elektronsko izmenjavo dokumentov, saj je fizična izmenjava papirja v času razglašene epidemije tvegana in neodgovorna.

Stranka svoje račune poskenira in jih pošlje na dogovorjen e-poštni naslov, računovodja pa jih (brez pretipkavanja!) dobi v svoj program. Na tej povezavi lahko preverite, če lahko DocumentBox uporabljate v svojem obstoječem računovodskem programu.

Brezplačni DocumentBox

Brezplačno svetovanje o digitalizaciji

Vsem strankam ponujamo brezplačno svetovanje glede uvedbe elektronskega (brezpapirnega) poslovanja. Pregledamo in analiziramo vaše obstoječe stanje, ugotovimo možnosti za optimizacijo in dogovorimo korake za izkoristek priložnosti, ki jih ponuja digitalizacija pri oblikovanju učinkovitejšega poslovanja.

Brezplačni posvet

Brezplačnen vklop storitve AccountingBox

Vsem, ki se bodo odločili za uporabo sistema AccountingBox, ki v celoti omoogoča varno brezpapirno poslovanje, nudimo možnost brezplačnega vklopa storitve. To je naša solidarnostna gesta, s katero želimo še zmanjšati stroške uporabe in tveganje, ki je povezano z začetkom dela z novo spletno rešitvijo za podjetja, ki se s tovrstnim načinom dela srečujejo prvič.

AccountingBox brez stroška vklopa