/Blog

Davčne spremembe v letu 2020

Nihče računovodstvu ne more očitati, da se ne spreminja na področju vsebine, ki jo računovodja mora poznati. Če ne drugače, že spremembe zakonodaje zahtevajo nenehno izobraževanje in drugačne pristope.

Zato smo veseli, da vam lahko pomagamo tudi na tem področju. Z vami namreč ekskluzivno delimo posnetek spletnega seminarja s pregledom letnega poročila 2019.

Predavateljica je ga. Silva Koritnik Rakela, bivša pooblaščena revizorka z dolgoletnimi izkušnjami z mednarodnimi podjetji in strokovnjakinja iz poznavanja MSRP in SRS. Trenutno vse svoje znanje usmerja v ustvarjanje učnih e-gradiv in v predavanja v živo in na spletu.

Posnetek je del paketa spletnih seminarjev DAVČNE SPREMEMBE V 2020, ki ga najdete na spletni strani Izobraževalne hiše Cilj. Vsebuje predavanja petih izkušenih svetovalk in predavateljic, vključuje pa naslednja področja:

  • novela ZDDV-1K (mag. Tanja Urbanija)
  • novela ZDDPO-2R (mag. Barbara Guzina)
  • novela ZDoh-2V in ZDDOIFI-A (Irena Kamenščak, univ. dipl. prav.)
  • novela ZMinP-B (doc. dr. Lidija Robnik)
  • letno poročilo 2019 (Silva Koritnik Rakela, univ. dipl. ekon.)

Posnetke spremljajo tudi prosojnice in priloge, ki vam bodo v praksi v veliko pomoč. Več informacij najdete na tej povezavi.

Hitri vodič do učinkovitega uvajanja sprememb

“Spremembe so edina stalnica” – to še kako velja tudi v poslu. Preživijo namreč samo tista podjetja, ki so se sposobna hitro in neboleče prilagoditi spremenjenim zahtevam kupcev in trgu. Vemo pa, da to ni enostavno in da dolgoročno uspe le najboljšim.

upravljanje-sprememb-civer

Koristne vsebine AccountingBox

Zagotovite si najnovejše novice, nasvete in hitre vodiče s področja optimizacije poslovanja.

Najsodobnejši sistem za vodenje poslovanja in vaš novi računovodski servis v enem.

/REŠITEV

Spoznaj AccountingBox