Enostavno poslovanje študentskega servisa.

AccountingBox omogoča zajem vseh potrebnih parametrov, podatkov in dogodkov, ki so potrebni za spremljanje študentskega oz. dijaškega dela, ter zagotavlja potrebne preglede in izpise za celovit vpogled v poslovanje.

Z avtomatizacijo odpravite ročna opravila, kar pomeni velik prihranek časa in manjšo zasedenost zaposlenih z rutinskimi nalogami.

AccountingBox omogoča elektronsko poslovanje na vseh področjih

Izdelava specifične oblike napotnic in računov. Prenos e-računov neposredno v spletno banko, uvoz plačil ter avtomatsko kreiranje potrdil in nakazil.

SMS in email obvestila ob nakazilih, prostih delih in glede dohodnine.

Možnost zajema podatkov/statusov študentov in posredovanje podatkov/potrdil na EVŠ. Zajem podatkov poslovnih partnerjev iz javne baze (AJPES).

Prepričajte se sami

Za več informacij in pogovor o vaših pričakovanjih, željah in specifični situaciji se lahko dogovorimo za neobvezujoč sestanek. Izpolnite obrazec in izberite želen termin.

Digitalno poslovanje študentskega servisa

AccountingBox omogoča brezpapirno spremljanje študentskega oz. dijaškega dela, vse potrebne preglede in izpise, ter avtomatizacijo in odpravo ročnih opravil.

optimizacija dokumentacije

varovanje podatkov

partnerski portali

Vzpostavitev sistema AccountingBox so izvedli v skladu z našimi specifičnimi potrebami in v dogovorjenem roku, kar nam je omogočilo, da smo lahko začeli nov sistem uporabljati hitro in učinkovito. Po nekaj letih uporabe sistema smo zadovoljni tako z izvedbo projekta kot s stalno podporo njihovih zaposlenih, ki so vedno pripravljeni najti najboljšo rešitev za vsako situacijo.

Z veseljem priporočamo podjetje vsem, ki iščejo strokovnega in zanesljivega partnerja za implementacijo in podporo informacijske tehnologije.

Melanie Buhin Študentski servis d.o.o.