Pogoji uporabe računa AccountingBox

legal

 

Na podlagi oddanih podatkov vam bomo v naslednjih tednih poslali nekaj koristnih nasvetov in navodil za delo z aplikacijo. Preko e-pošte vas bomo obveščali tudi o koristnih zapisih, vodičih in dogodkih, ki jih pripravljamo s ciljem, da vam karseda olajšamo poslovanje.

S klikom na gumb »Naprej« dovoljujete, da PRONET, Kranj, d.o.o. do preklica hrani in obdeluje vaše osebne podatke z namenom izboljšave uporabniške izkušnje v aplikaciji ter zagotavljanjem personaliziranih vsebin in ponudb, ki so za vas relevantne. Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, ki je del vsakega sporočila.

Dajete tudi privolitev, da lahko vpisane osebne podatke obdelujemo z namenom vodenja evidence zanimanja ter vas po e-pošti ali telefonu kontaktiramo v zvezi z vsebino na spletnih straneh. Potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede posredovanih osebnih podatkov.

S klikom na gumb potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji uporabe spletnih strani accbox.net, ki so natančneje opisani v splošnih pogojih.