Podpora uporabnikom

Za enostaven in hiter začetek uporabe programa AccountingBox smo za vas pripravili veliko brezplačnih video vsebin. Vabimo vas, da se udeležite tudi brezplačnih izobraževalnih seminarjev, kjer boste v kratkem času izvedeli vse potrebno za učinkovito in samostojno uporabo programa.

podpora-uporabnikom

Oblike podpore uporabnikom programa AccountingBox

Video navodila

Za lažje delo s programom smo pripravili številna navodila v video obliki, ki jih najdete tukaj.

Brezplačni izobraževalni seminarji

Rezervirajte si svoje mesto na brezplačnem izobraževalnem seminarju. Naučili se boste kako:

  • uporabljati program,
  • izdelati račun,
  • brezpapirno poslovati,
  • zajeti račune in poslovno dokumentacijo v elektronski arhiv,
  • pravilno izpolniti potni nalog in še mnogo drugega.

Tukaj se lahko prijavite za seminarja s predstavitvijo dela z rešitvijo AccountingBox za podjetnike.

Tukaj se lahko prijavite za seminarja s predstavitvijo dela z rešitvijo AccountingBox za računovodje.

Pomoč virtualne asistentke Zdenke

Virtualna asistentka Zdenka, ki je standardno integrirana v poslovno rešitev AccountingBox, vam pomaga pri spremljanju poslovanja in pri rutinskih nalogah. Odgovarja na vaša vprašanja o prometu, dolžnikih, stroških, izvršuje vaša naročila in vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

Potrebujete dodatno pomoč svetovalca?

V kolikor potrebujete dodatno strokovno ali tehnično pomoč naših svetovalcev, jih lahko pokličete na 04 2 800 800 ali jim pišete na podpora@pronet-kr.si.

Če ni v pogodbi posebej drugače dogovorjeno, je v mesečni najem vključenih 30 min brezplačne mesečne podpore oz. pomoči pri delu s programom.

V primeru prekoračitve časa, ki je že vključen v mesečni najem in vzdrževanje se aktivnosti svetovalcev obračunajo dodatno po ceni 79€ / uro. Brezplačna pomoč ne vključuje svetovanja s področja računovodstva, zakonodaje oziroma poslovanja podjetja.

Želite več pomoči pri šolanju in začetku uporabe sistema AccountingBox?

Bi želeli individualno pomoč svetovalca pri zagonu sistema AccountingBox, šolanje na sedežu vašega podjetja ali svetovanje pri uporabi sistema v vaših poslovnih procesih? Za vse te dodatne storitve so vam na voljo naši svetovalci z odličnim poznavanjem sistema in poznavanjem poslovnih procesov, kjer sistem lahko učinkovito uporabite.

Strošek izvedbe storitve se obračuna glede na dejansko izvedene aktivnosti po opravljenem delu po ceni 79 € / uro.

Upamo, da vam s ponujenimi vsebinami uspešno pomagamo pri uporabi programa AccountingBox. V primeru, da pogrešate določene vsebine, nam to prosim javite na naslov info@accbox.net.