Najsodobnejši sistem za vodenje poslovanja.

AccountingBox na enem mestu združuje vse, kar sodobni podjetnik potrebuje za uspešno delo – od izdaje računov, arhiva dokumentacije, skladiščnega poslovanja in vodenja zalog, do različnih finančnih poročil in avtomatizacije rutinskih opravil.

Iščemo izzive današnjega dne, da lahko oblikujemo rešitve prihodnosti

Enostaven za uporabo - vsi podatki, ki jih potrebujete za uspešno poslovanje so v AccountingBox zbrani na enem mestu. Prijazen uporabniški vmesnik, za vsak primer pa tudi jasna navodila za uporabo in odzivna tehnična podpora.

Dostopen kjerkoli in kadarkoli - omogoča neomejeno fleksibilnost dela, saj za uporabo niste vezani na točno določen računalnik. S svojim uporabniškim imenom in geslom lahko do podatkov dostopate z vsake naprave (Windows, Mac, Linux, ...).

Varen - vaša dokumentacija in podatki so vedno shranjeni po najsodobnejših standardih. Omogoča tudi dvostopenjsko avtentikacijo, ki je varnostni sistem, ki ga sicer uporabljajo banke.

Prepričajte se sami

Na voljo vam je brezplačni 30 dnevni test AccountingBox, ki vam omogoča preizkus vseh funkcionalnosti. Izdajte račun, pripravite potni nalog, arhivirajte pogodbo, ...

Omogoča brezpapirno poslovanje

Elektronski arhiv

Dokumentni sisitem zagotavlja arhiviranje prejetih in izdanih dokumentov, ki so pregledno zbrani na enem mestu. V njej lahko hranite vso poslovno dokumentacijo, kot so prejeti in izdani računi, bančni izpiski, pogodbe, parkirni listki in vsa druga dokumentacija.

takoj na dosegu

večnivojsko potrjevanje

različni statusi

Z AccountingBox smo učinkovitost in hitrost obdelave prejetih računov povečali za 40 %, plačevanje na rok se nam je povečalo več kot 75 %, izboljšal se je tudi pretok informacij računovodskemu servisu in obratno.

Tadej Glavan Kokos Agency