Računovodstvo iz škatle?

V povezavi s "škatlami" je najbolj splošno poznan izraz "biti kot iz škatlice", kar pomeni urejen, čist oz. nov.

V angleškem jeziku je razširjen tudi "thinking outside the box", kar lahko prevedemo kot "razmišljanje izven okvirov". Pa še ena fraza obstaja, ki nam je pri AccountingBox zelo blizu: "out of the box".

accounting-out-of-the-box

“out of the box”

frazem
NEFORMALNO

nanašajoč na takojšnjo uporabnost ali funkcionalnost izdelka oziroma rešitve; ne zahteva kompleksnih procesov vzpostavljanja, inštalacij in prilagajanja

Zgledi rabe:

  1. AccountingBox že out of the box odpravlja ročno pretipkavanje računov v program, opominjanje strank na dostavo dokumentacije in pripravo različnih poročil za njih, hkrati pa vse podatke naredi dostopne kjerkoli in kadarkoli.
  2. Malo je rešitev, ki bi imele kvalitetno podporo uporabnikom na voljo out of the box.
  3. V AccountingBox so že out of the box na voljo številne avtomatizacije, ki računovodjem prihranijo čas.
  4. Če bi želeli ugotoviti, kaj vse vam AccountingBox lahko omogoči out of the box, izpolnite spodnji obrazec.

Kako mi AccountingBox lahko pomaga?

Če bi se želeli v Laškem srečati in pogovoriti o načinih, kako bi AccountingBox "out of the box" lahko pomagal tudi vam, vas vabimo, da nam to sporočilte s klikom na desni gumb!

Zaupajo nam številni računovodski servisi

S programom AccountingBox smo zelo zadovoljni, je zelo simpatičen in nadvse uporaben, saj omogoča, da imamo dober pregled nad vso dokumentacijo. Prihrani veliko časa pri knjiženju in imamo vse račune shranjene na enem mestu. Super je tudi, ker je dostopen kjerkoli in kadarkoli (24/7).

Katarina Marš

Vizija računovodstvo d.d.

V svoji več kot 20-letni karieri sem spoznala in uporabljala številna programska orodja. Ko govorimo o resnični racionalizaciji, optimizaciji, avtomatizaciji poslovnih procesov, pa je AccountingBox absolutno prvinski. Enostaven za uporabo, zanesljiv, podatki na voljo stranki in računovodskemu servisu kadarkoli in kjerkoli.

Doroteja Burlak

Agencija 5ka, DoroTeja Burlak s.p.

AccountingBox mi omogoča delo tudi izven pisarne, vse kar potrebujem je internetna povezava. Nujne stvari uredim lahko celo preko pametnega telefona. Kar me najbolj navdušuje pa je inteligenca programa saj si zapomni podatke knjižb posameznega partnerja in jih ponudi pri vnovičnem vnosu.

Jure Filip

AccLab7