DocumentBox poenostavlja poslovanje

Je najučinkovitejša izmenjava dokumentov med podjetnikom in računovodjo.

Namenjen je podjetnikom, ki cenijo učinkovitost in računovodjem, ki ne želijo izgubljati časa z ročnim pretipkavanjem.

 

 

Lahko DocumentBox uporabljam tudi v mojem programu?

Za uporabo avtomatskega zajema računov vam ni potrebno menjati vašega računovodskega programa! DocumentBox je namreč povezljiv z večino in podatki o računih se lahko prenesejo tudi v vašo obstoječo rešitev.

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom

DocumentBox se je izkazal kot bistven sestavni del na poti do čim bolj poenostavljenih in avtomatiziranih procesov v podjetju BDO d.o.o. Prejetih računov ne pretipkavamo več ročno, ampak jih avtomatično dobimo v svoj računovodski program. To nam prihrani ogromno časa in omogoča, da se strankam posvetimo tam, kjer nas najbolj potrebujejo – s svetovanjem.

Irena Brezovnik

BDO

S programom AccountingBox smo zelo zadovoljni, je zelo simpatičen in nadvse uporaben, saj omogoča, da imamo dober pregled nad vso dokumentacijo. Prihrani veliko časa pri knjiženju in imamo vse račune shranjene na enem mestu. Super je tudi, ker je dostopen kjerkoli in kadarkoli (24/7).

Katarina Marš

Vizija računovodstvo d.d.

Ročno pretipkavanje računov je preteklost in veseli smo, da smo se projekta digitalizacije lotili z družbo PRONET Kranj. S prijaznostjo in prilagodlivostjo smo rešili marsikatero oviro, da sedaj knjiženje poteka veliko hitreje in z manj napak.

Nejc Duh

Računovodstvo in svetovanje Polaris

DocumentBox z veliko natančnostjo prebere podatke, prihrani čas in zmanjša možnost napak. Super se mi zdi zaradi enostavnosti uporabe – dokument poslikamo s telefonskim aparatom, ga shranimo na računalnik in z enim klikom prenesemo v sistem.

Lili Bučar Sova, d.o.o.

Koristne vsebine AccountingBox

Zagotovite si najnovejše novice, nasvete in hitre vodiče s področja optimizacije poslovanja.