accounting box

Uporaba poslovnih aplikacij skozi

naravni uporabniški vmesnik
Podjetnikom predstavljamo pametno
računovodsko aplikacijo, s katero
lahko komunicirate v naravnem jeziku:
s pogovorom z virtualno asistentko.

 

 

Preizkusi Zdenko

Kako deluje?


Bistvo Accounting Boxa je v pametnem vmesniku med aplikacijo in uporabnikom, ki jima omogoča komunikacijo v naravnem jeziku. Aplikacijo lahko sprašujete, ji ukazujete, lahko pa vas tudi sama spominja:

 

ZAKAJ JE ZA VAS UPORABEN? 

predstavitveni video


ŽELITE TUDI VI PREIZKUSITI ACCOUNTING BOX? Pošljite nam mail!


 

Preprosta dejstva


S pomočjo umetne inteligence, ki omogoča komunikacijo v naravnem jeziku, vam je virtualna računovodska asistentka vedno na voljo. Poleg tega, da obvlada razlago posameznih funkcij zna na podlagi vaših vprašanj pripravljati poročila, grafe, ali preproste besedilne odgovore. Ima zmožnost razumevanja, sklepanja, zna se pogovarjati, za vas pa lahko tudi izvaja opravila znotraj Accounting Boxa.

 

 

stranke


računovodska podjetja


Zahvaljujoč naprednim tehnologijam, analitiki in umetni inteligenci smo ustvarili najmodernejši sistem za računovodje in podjetja, ki ponujajo računovodske storitve...

več >>

 

majhna podjetja


Accounting Box je odlično orodje za mala in srednje velika podjetja, samostojne podjetnike in start-upe, ki se nočejo ubadati z računovodstvom, potrebujejo pa hiter in lahek dostop do poslovnih informacij. Brez potrebe po znanju iz vodenja računov.

več >>

o accounting box - kaj pravijo uporabniki 

 

Accounting Box - VEČ Informacij


Kvalitetno vodenje računov je osnova vsakega uspešnega podjetja.
Razvili smo rešitev, ki intuitivno razume potrebe modernih poslovnežev.
Več kot le to - integrirana umetna inteligenca deluje kot poslovni asistent.

Ustvarili smo sistem za računovodje in računovodska podjetja, kot tudi za njihove stranke - majhna in srednje velika podjetja, samostojne podjetnike in start-upe - ki se ne želijo ubadati z vodenjem računov a potrebujejo hiter in preprost dostop do poslovnih informacij. Brez potrebe po računovodskem znanju.
 

Za učinkovita podjetja…


Majhnim podjetjem in samostojnim podjetnikom se ni več treba obremenjevati z računovodstvom in vodenjem knjig.

Accounting Box je popolno orodje za podjetja brez lastnega računovodskega oddelka. Vključuje odlično knjigovodstvo in sočasno ponuja informacije o zamudnikih, razrešitvah odgovornosti, omogoča redni nadzor tokov denarja in stroškov, po posameznih kategorijah. Bilance, izkazi poslovnih izidov in drugi poslovni indikatorji so vam na voljo v vsakem momentu.

Je idealna rešitev za samostojne podjetnike in majhna podjetja. Potrebno vam je le vnesti in izdajati fakture. Za vse ostalo - knjigovodstvo, bilance računov, računovodske nasvete - poskrbi Accounting Box.

Podjetnik lahko nadzoruje svoj posel prek pametnega telefona, tablice ali namiznega računalnika kjerkoli in kadarkoli. Za implementacijo ne potrebujete nameščati strojne opreme ali plačevati dodatnih licenc.
 

Za računovodske servise…


Z Accounting Boxom podjetja povečajo svojo prednost pred konkurenco, saj njegova uporaba vodi do hitrejšega poslovanja z nižjimi stroški. Z podporo za mobilne naprave vam je na voljo vedno in povsod.

Virtualni Asistent


Vtičnik, ki s pomočjo umetne inteligence omogoča uporabnikom, da z aplikacijami komunicirajo v naravnem jeziku. Vgraditi ga je mogoče v vsako aplikacijo, še posebej pa je primeren za poslovne aplikacije.

Če ste razvijalec software aplikacij, vam nudimo dostop do platforme in orodij, katera lahko itegrirate v katerikoli ERP, CRM, ali drug tip aplikacije.

Ponujamo API in potrebna orodja, da razvijalci vključijo razumevanje naravnega jezika v obstoječe aplikacije.