Lahko avtomatski zajem računov uporabljam tudi v mojem programu?


DocumentBox je rešitev za avtomatski zajem podatkov in tako odpravlja ročno pretipkavanje prejetih računov v računovodski program. Uporabljajo ga tako večji, kot tudi manjši računovodski servisi. 

Uporabniki AccountingBox-a imajo rešitev že vključeno v programu, kar pa ne pomeni, da ga ne morete uporabljati v primeru, da imate izbran drug računovodski program.

Z večino ponudnikov računovodskih programov imamo namreč že vzpostavljeno povezavo, zato menjava programa ni potrebna!

Če vas zanima ali lahko DocumentBox uporabljate tudi v vašem programu, vas prosimo, da izpolnete obrazec.

“Ročni sistem prepisovanja podatkov iz računov v računovodski program smo v računovodski družbi NUCLEUS PLUS d.o.o. zamenjali s sistemom DocumentBox.

Račune sedaj samo poskeniramo, podatki iz računa pa se nam avtomatsko evidentirajo v računovodskem programu. Tako prihranimo čas in zmanjšamo možnost napak.”

KSENIJA PROSEN
direktorica
Nucleus Plus, d.o.o.

“S programom AccountingBox smo zelo zadovoljni, je zelo simpatičen in nadvse uporaben, saj omogoča, da imamo dober pregled nad vso dokumentacijo. Prihrani veliko časa pri knjiženju in imamo vse račune shranjene na enem mestu. Super je tudi, ker je dostopen kjerkoli in kadarkoli (24/7).”

KATARINA MARŠ
računovodja
Vizija računovodstvo d.d.

“Učinek, ki ga opažamo pri podjetjih, kjer smo uvedli digitalizacijo: delo je narejeno hitreje, manj napak, ostane več časa za analiziranje in izdelavo rezultatov in planov – posledično več časa za svetovanje stranki, saj ni več izgubljenega časa z ročnim vnosom dokumentov. Podjetniki to cenijo in jim je sprememba všeč. Posledično med servisom in stranko nastane nova vez, nov odnos.”

BOŽENA STRNAD
direktorica
DAVOS Strnad Božena s.p.


1. korak: Prejmete račun

2. korak: Slikate ga s telefonom ali ga poskenirate

3. korak: Sliko računa pošljete v DOCCUMENTBOX, ki prepozna in ustrezno prebere podatke

4. korak: Podatki o računih se knjižijo v (izbrani) računovodski program

Pravilni podatki

DocumentBox zagotavlja pravilnost branja podatkov s prejetih računov

Enostavna povezljivost

DocumentBox je povezan z večino računovodskih programov v Sloveniji!