Izjave zadovoljnih uporabnikov

AccountingBox in njegove module uporabljajo že številni računovodski servisi in oddelki.
Svoje izkušnje so povzeli v spodnjih komentarjih in izjavah.

“S programom AccountingBox smo zelo zadovoljni, je zelo simpatičen in nadvse uporaben, saj omogoča, da imamo dober pregled nad vso dokumentacijo. Prihrani veliko časa pri knjiženju in imamo vse račune shranjene na enem mestu. Super je tudi, ker je dostopen kjerkoli in kadarkoli (24/7).”

 
 
 

KATARINA MARŠ
računovodja
Vizija računovodstvo d.d.

“Ročni sistem prepisovanja podatkov iz računov v računovodski program smo v računovodski družbi NUCLEUS PLUS d.o.o. zamenjali s sistemom DocumentBox.

Račune sedaj samo poskeniramo, podatki iz računa pa se nam avtomatsko evidentirajo v računovodskem programu. Tako prihranimo čas in zmanjšamo možnost napak.”

 
 
 

KSENIJA PROSEN
direktorica
Nucleus Plus, d.o.o.

“DocumentBox se je izkazal kot bistven sestavni del na poti do čim bolj poenostavljenih in avtomatiziranih procesov v podjetju BDO d.o.o. Prejetih računov ne pretipkavamo več ročno, ampak jih avtomatično dobimo v svoj računovodski program. To nam prihrani ogromno časa in omogoča, da se strankam posvetimo tam, kjer nas najbolj potrebujejo – s svetovanjem. “

 
 
 

IRENA BREZOVNIK
vodja računovodskega oddelka
BDO d.o.o.

“V svoji več kot 20-letni karieri sem spoznala in uporabljala številna programska orodja za računovodenje. Večina ERP, ki nam je danes na voljo, je bolj ali manj primerljivo učinkovitih.

Ko pa govorimo o resnični racionalizaciji, optimizaciji, avtomatizaciji poslovnih procesov s pomočjo digitalizacije, pa je AccountingBox in DocumentBox absolutno prvinski.

Enostaven za uporabo, zanesljiv, postopki jasni, podatki na voljo stranki in računovodskemu servisu kadarkoli in kjerkoli. Naša Agencija in stranke toplo priporočamo, saj z izbiro produktov podjetja PRONET Kranj dobite odlične partnerje in ekipo strokovnjakov.”

 
 
 

DOROTEJA BURLAK
direktorica
5ka, DoroTeja Burlak s.p.

“Ko sem pred več kot 30 leti začela delati v računovodstvu, sem si rekla, da nekega dne bomo pa samo dokumente prislonili na računalniški ekran, pa se bo vse poknjižilo.

No in res me veseli, da smo že kar blizu. Čestitke!”

 
 
 

SONJA GRGIČ
direktorica
MEGA RAM d.o.o.

“Veseli smo, da smo našli sistem, ki nam je avtomatiziral pomemben proces in s tem prihranil ogromno časa in ročnega dela. DocumentBox smo lahko povezali s svojim obstoječim programom, zato je bil začetek dela na nov način zares enostaven.” Več o njihovi izkušnji si lahko preberete tukaj.

 
 
 

KAROLINA ČREŠNAR
direktorica
Kuli, d.o.o.

Kako optimizirati svoje poslovanje? Ali poznate vse aktualne (tudi računovodske) zahteve? Kje vam pri vašem poslovanju lahko pomagamo?

Vse trike, standarde in ostalo znanje, ki jih poznajo in uporabljajo najuspešnejša podjetja, lahko izveste v osebnem posvetu. Brezplačno. Edino kar rabite storiti, je izpolniti obrazec na desni strani.

Zakaj? Zato, ker verjamemo, da se morajo računovodje ukvarjati predvsem s svojim poslom, ne pa z nepotrebno administracijo in rutinskimi opravili!

“Pri svojem delu računovodje v zasebnem podjetju potrebujem orodje, ki mi na eni strani lahko pomaga pri vsakdanjih opravilih in je na drugi strani tako enostavno rokovanja, da tudi morebitne mesečne ali kvartalne analize podatkov, ki jih direktor želi za uspešno poslovanje, lahko pridobim hitro. Uporabljala sem že prejšnjo verzijo sistema, z novim sistemom pa je podjetje PRONET Kranj naredilo ogromen korak naprej. Lahko rečem samo – AccountingBox je zakon!”

 
 
 

BORUT LOVIŠČEK
direktor
Cosinus d.o.o.

ANICA SELAN
računovodstvo
Strle Svetila d.o.o.

“Pri računovodskih opravilih sem uporabljal že kar nekaj programskih rešitev in lahko rečem, da se je AccountingBox do sedaj izkazal kot najbolj učinkovita rešitev. Glavna prednost je vsekakor DocumentBox in Knjiga pošte, s katerim se pospeši čas vnosa dokumentov, zmanjša možnost napak pri vnosu in omogoči enostaven pregled vse dokumentacije. Verjamem, da boste v bližnji prihodnosti postali vodilni na tem področju, predvsem zato, ker ste dovzetni za potrebe po optimizaciji, ki se nenehno kažejo. Meni je samo žal, da nisem že prej slišal za vas in uporabljal vaš program.

Druga prednost, ki jo velja omeniti se ne nanaša toliko na sam program, temveč na podporo osebja pri vprašanjih o delovanju programa in morebitnih novih rešitvah in izboljšavah. Podpora je hitra, strokovna in za razliko od nekaterih ponudnikov brezplačna. Skratka program bi priporočal vsakomur, ki si želi računovodstvo organizirati na sodoben, digitalni način – način, ki se mu v prihodnosti ne bo moč izogniti.”

 
 
 

ROBERT SKULJ
računovodja
Smart Service, d.o.o.

“Podjetje PRONET Kranj si bom zapomnil kot podjetje, ki ima vgrajeno prijaznost serijsko, prav med vsemi zaposlenimi, ki sem jih srečal.

V tem pogledu nisem našel primerljivega podjetja, ne med računovodskimi servisi, ne med razvojnimi ali drugimi podjetji!”

“V programu AccountingBox sem se hitro znašla, saj je izredno enostaven in pregleden. Pri svojem delu ga uporabljam vsak dan in z zadovoljstvom odkrivam nove in nove prednosti. Pozitivna stran je tudi ta, da so fantje na tehnični podpori vedno pripravljeni priskočiti na pomoč, v primeru, da se pri delu kaj zatakne – kar je zelo pomembno.”

 
 

BORUT VEHOVEC
direktor
Abito, d.o.o.

IRENA RAK
računovodstvo
TOM d.o.o.

“Odločitev za računovodski program ni bila enostavna, vendar smo z odločitvijo za program podjetja PRONET Kranj zelo zadovoljni. Iskali smo računovodski program, ki bo enostaven za uporabo in ki bo skrajšal čas obdelave dokumentov. AccountingBox je vse to, je pa tudi zelo intuitiven, saj si zapomni izbiro uporabnika in predlaga vnose glede na pretekle izbire. Je tudi zelo prilagodljiv in pregleden, enostavno se da izdane dokumente in nastavitve nastaviti po željah, do podatkov in vsebin je enostavno priti. Fantje v podpori pa rešijo vsak problem in so v veliko pomoč.”

 
 
 

MOJDANA DRAŠIČ
direktorica
DAG d.o.o. Koper

“Vsako novo stvar sprejmeš z malo rezerve in počakaš kakšni bodo rezultati z uporabo le te. Tako je bilo tudi s programom DocumentBox in z veseljem povem, da sem zelo zadovoljna z njegovo uporabo.

Najbolj sem bila skeptična glede pravilnega prepisa podatkov, ki pa moram reči je zelo natančen in pravilen. Ko prejmem račune jih z vašim žigom označim, pošljem v sistem in jih naslednji dan do konca obdelam. Pri tem mi odpade skeniranje in vnos osnovnih podatkov. Moje delo je le označiti DDV in faktura je poknjižena. Mogoče se storitev ne zdi poceni, sploh, če imaš veliko število dokumentov, vendar, če izračunaš koliko časa zaposleni prihrani pri delu in koliko znaša njegovo delo ugotoviš, da si na boljšem.”

 
 
 
 
 

BARBARA GODLER
Vodja računovodstva
Saldo plus, d.o.o.

Kako optimizirati svoje poslovanje? Ali poznate vse aktualne (tudi računovodske) zahteve? Kje vam pri vašem poslovanju lahko pomagamo?

Vse trike, standarde in ostalo znanje, ki jih poznajo in uporabljajo najuspešnejša podjetja, lahko izveste v osebnem posvetu. Brezplačno. Edino kar rabite storiti, je izpolniti obrazec na desni strani.

Zakaj? Zato, ker verjamemo, da se morajo računovodje ukvarjati predvsem s svojim poslom, ne pa z nepotrebno administracijo in rutinskimi opravili!

“Urejena poslovna dokumentacija je ogledalo nas samih in pa eden izmed osnovnih dejavnikov za dobro poslovanje. Prepustiti skrb za urejanje dokumentacije programskemu paketu AccountingBox je najboljša rešitev in velika prednost za podjetnike predvsem pa za nas računovodje.

Edina pomanjkljivost je » ponovno se moramo učiti«, kar pa za nas računovodje ni nič novega. Navajeni smo na spremembe, dopolnitve zakonov in pravilnikov na vseh področjih poslovanja.”

 
 
 

MILENA VUJČIČ
direktorica
Enumero d.o.o.

“AccountingBox predstavlja za našo družbo učinkovito rešitev pri izvajanju storitev računovodstva, saj predstavlja prihranek časa pri vnosu dokumentov v program, eliminira možnost napak, hkrati pa so vsi dokumenti elektronsko arhivirani v programu. Glede na navedeno, bi storitev AccountingBox priporočili, ne samo izvajalcem računovodskih storitev, temveč tudi vsem drugim poslovnim subjektom.”

 
 
 
 
 

URŠKA STERNAD HOLER
Vodja računovodstva
Elitis d.o.o.

“AccountingBox mi omogoča delo tudi izven pisarne, vse kar potrebujem je internetna povezava. Nujne stvari uredim lahko celo preko pametnega telefona. Kar me najbolj navdušuje pa je inteligenca programa saj si zapomni podatke knjižb posameznega partnerja in jih ponudi pri vnovičnem vnosu. S tem se zmanjša možnost napak pri knjiženju ter odpade potreba po kontiranju dokumentov pri delu s sodelavci, ki so na začetku svoje knjigovodske kariere.”

 
 
 

JURE FILIP
direktor
AccLab7

“Po dvomesečnem preizkusu sem s storitvijo DocumentBox zadovoljen. Deluje brez napak, hitro, in razumem njene prednosti!”

“S storitvijo DocumentBox sem zelo zadovoljna. Dokumenti so hitro obdelani, kar je zagotovo en velik prihranek časa.”

“Uporabljam že od začetka! Odličen program in odlična podpora!”

MITJA KOSTEROV
direktor
Lermani d.o.o.

KATJUŠA STANONIK
direktorica
Računovodstvo Stanonik, Katjuša Stanonik s.p.

ŠPELA KARIŽ
računovodja
KAL – KONT, d.o.o.

“Smo računovodski servis z dolgoletno tradicijo. V tridesetletni karieri smo že preizkusili kar nekaj računovodskih programov, saj je od njih odvisno ali bomo lahko postavili konkurenčne cene. In seveda je najbolj pomembno, da smo strankam na voljo, kadar nas potrebujejo. S programom AccountingBox lahko zadovoljimo še najbolj zahtevne stranke, saj so podatki na voljo vedno in povsod. Program pa je prilagojen današnjim trendom – hitri vnosi, uvozi, brezpapirna komunikacija, kar je za današnji čas nujno potrebno.

V teh časih je potrebno čim več časa posvetiti svetovanju. Z uporabo programa AccountingBox je vse to omogočeno.

Pravilna odločitev je bila sodelovati s podjetjem PRONET, Kranj, d.o.o., saj je tudi podpora učinkovita in hitra, prav tako so vse zakonske spremembe ažurno narejene. Kar je najbolj pomembno za pravilnost podatkov, ki jih potrebujejo naše stranke za njihove poslovne odločitve. Vse pohvale ekipi!”

 
 
 

EDITA PERSUH
direktorica
Referenca d.o.o.

“Prepričani smo, da smo izbrali pravo orodje, ki nam bo v pomoč pri uresničevanju naše poslovne vizije. Program je hiter, odziven, varen, sodoben in predvsem vsestranski paket, ki se neprestano razvija in prilagaja potrebam današnjega časa.”

“Selitev računovodskega programa v oblak predstavlja za naše podjetje velik korak naprej, saj je sedaj možen dostop od koderkoli in kadarkoli, najpomembneje pa je, da je varnost povezave in podatkov prepuščena strokovnjakom.”

 
 

DJURDJA POLJANEC
direktorica
Računovodske in poslovne storitve, Djurdja Poljanec s.p.

TAMARA JANŽA
direktorica
Tamara Team, Tamara Janža s.p.

“Učinek, ki ga opažamo pri podjetjih, kjer smo uvedli digitalizacijo: delo je narejeno hitreje, manj napak, ostane več časa za analiziranje in izdelavo rezultatov in planov – posledično več časa za svetovanje stranki, saj ni več izgubljenega časa z ročnim vnosom dokumentov. Podjetniki to cenijo in jim je sprememba všeč. Posledično med servisom in stranko nastane nova vez, nov odnos.”

 
 
 

BOŽENA STRNAD
direktorica
DAVOS Strnad Božena s.p.

”Vi ste pa res en noro dober »tim«… Pri jutranji kavi si nekaj zamisliš in še ni čas za malico, pa ves to že imaš. Neverjetno – vse pohvale – super ste! Hvala, ker se trudite! In ko že mislim, da ne morete biti boljši – me zopet prijetno presenetite.”

“Vsakič se mi nasmeh razleze na obrazu, ko prejmem vaš odgovor, ker neostavno “vi znate” odgovoriti.
Super ste! In tudi hvala.”

 
 

Simona Pantar
direktorica
SIMI-PA d.o.o.

Sanela Bešić
finance in računovodstvo
DOLINŠEK-S d.o.o.

“Program AccountingBox uporabljam od samega začetka in zato spremljam razvoj rešitve od nastanka. Ponudnik PRONET, Kranj, d.o.o., se ves čas trudi razumeti uporabnika ter se mu čim bolj približati in mu delo olajšati. Začetno nezadovoljstvo zaradi obilice pomanjkljivosti se je zelo hitro spreobrnilo v kontra smer. V treh letih je rešitev doživela izjemen preskok.

Največje prednosti AccountingBox-a vidim v visoki meri preglednosti, kar naredi program zelo enostaven in prijazen za uporabnika, ob dejstvu, da ponuja vse funkcije, ki jih v računovodstvu potrebuješ. Delo je zaradi avtomatizmov hitrejše in lažje. Program ponuja še nepogrešljive izvoze v Excel, PDF obliko ali XML obliko in s tem nadaljnje analize izven programa. Dostopnost od vsepovsod pa je le še ena izmed prednosti, zaradi katerih bi program brez slabe vesti priporočila tudi drugim. Pri svojem delu sem se v preteklosti srečala z različnimi programi, zato sem imela možnost primerjave. Odločila sem se za AccountingBox in znova bi se :)!”

 
 
 

HELENA TOMŠIČ
vodja računovodstva in financ
TE-CAD, inovativne tehnološke rešitve, d.o.o.