Izjave zadovoljnih uporabnikov

AccountingBox in njegove module uporabljajo številna podjetja iz najrazličnejših panog.
Svoje izkušnje so povzeli v spodnjih komentarjih in izjavah.

“Računalniški sistem AccountingBox Potni nalogi je zelo preprost in super za uporabo. Skrbniki sistema so res pripravljeni pomagati in karkoli jih vprašamo, jim ni odveč odgovoriti/pomagati/usmeriti. Tako da pohvala celotnemu timu!”

 
 
 

TAMARA GERDEJ
HR Specialist
DHL Global Forwarding

Družba Radgonske gorice Gornja Radgona d.d. spada med največje in najuspešnejše proizvajalce penin ter vrhunskih in kakovostnih mirnih vin v Sloveniji. Najvišja kakovost je cilj družbe tako pri proizvodnji kot tudi pri vseh podpornih procesih.

Elektronsko poslovanje je zagotovo področje, ki se mu v procesu sodobne tehnološke podpore ni mogoče izogniti. Po obveznem prehodu pošiljanja e-računov državnim organom, smo se odločili za celoten prehod na to obliko poslovanja, tako izdanih kot prejetih računov, z uvedbo e-likvidature. Naš končni cilj je prehod na brezpapirno poslovanje, kolikor je le mogoče. Nahajamo se še v postopku prehoda, vendar se rezultati že kažejo.

Predvsem se prednost kaže v rešitvah v oblaku, z olajšanim dostopom do podatkov in dokumentov iz različnih lokacij (službeni poti, od doma, ipd.) Z beleženjem oseb in časa se sledi cilju krajšanja časa postopka obdelave, s prehodom na elektronsko poslovanje se avtomatsko kreirajo tudi različni elektronski arhivi (v elektronski pošti, arhivi skeniranih dokumentov,…) , v katerih je primerjalno z arhivi z listinsko dokumentacijo poenostavljeno iskanje arhiviranih dokumentov po ključnih besedah, omogočeno in hkrati nujno pa je smiselno ustrezno poimenovanje in razvrščanje datotek.

Vsekakor pa je za uspešen e-prehod nujno potrebno zaupanje v e-arhive ter seveda ustrezno strokovno podporo, katero družbi Radgonske gorica d.d. že nekaj let celostno uspešno nudi izvajalec računalniških storitev, družba Pronet, Kranj, d.o.o.

 
 
 

BORUT CVETKOVIČ
direktor
Radgonske gorice Gornja Radgona d.d.

“V podjetju LINEAL d.o.o. smo tradicionalno nagnjeni k uporabi digitalnih tehnologij in iskanju funkcionalnih rešitev na vseh področjih, s ciljem doseganja najvišjih standardov poslovanja.

S ciljem digitalizacije zajema prejetih dokumentov smo se odločili za implementacijo storitve DocumentBox, pri čemer smo s podjetjem PRONET, Kranj, d.o.o. tvorno sodelovali pri razvoju aplikacije, ter s tem dodatno optimizirali procese, prihranili čas, ter dosegli višji nivo funkcionalnosti.”

 
 
 

mag. DUŠAN OGRIZEK
direktor
Lineal d.o.o.

Kako optimizirati svoje poslovanje? Ali poznate vse aktualne (tudi računovodske) zahteve? Kje vam pri vašem poslovanju lahko pomagamo?

Vse trike, standarde in ostalo znanje, ki jih poznajo in uporabljajo najuspešnejša podjetja, lahko izveste v osebnem posvetu. Brezplačno. Edino kar rabite storiti, je izpolniti obrazec na desni strani.

Zakaj? Zato, ker verjamemo, da se morajo računovodje ukvarjati predvsem s svojim poslom, ne pa z nepotrebno administracijo in rutinskimi opravili!

 
 

ALEŠ ARNŠEK
direktor
IPZ d.o.o.

DARJA in MIHA JANHAR
lastnika
Kmetija Janhar

“Moja izkušnja z AccountingBox je zelo dobra. Najbolj všeč mi je skeniranje vhodnih računov, ki ti resnično prihrani ogromno dela in deluje odlično. Kolikor poznam programske rešitve konkurence lahko rečem, da ima tukaj PRONET in AccountingBox veliko prednost pred njimi. Tudi glede ostalih funkcionalnosti so izkušenj dobre. Je pa res, da uporabljam omejeni del funkcionalnosti, saj za ostalo poskrbi računovodja, ki dela na istem sistemu.”

 
 
 

ALEKSANDER ŽIŠT
direktor
Združenje neodvisnih radiev

Želite merljiv dokaz? Preverite referenčne zgodbe:


“V podjetju Elektro klik d.o.o. se ukvarjamo s spletno prodajo elektro materiala. Za nas je ključno, da je spletna trgovina povezana s sistemom za izdajo računov, vodenjem zaloge in omogoča tudi naročanje in prejem blaga in materiala. V PRONET Kranj smo našli partnerja, ki je s svojimi rešitvami pokril vse naše želje, z vestno ekipo pa skrbi, da vsi procesi tečejo brez težav.”

“Z uporabo ProGOST-a sem si zelo poenostavila oddajo nastanitev, gostom pa lahko ponudim se boljso izkusnjo. Pri delu ni nobenih težav, tudi v vrhuncu sezone, ko je obiska več. Odkar je bil program prenovljen, je še bolj pregleden. Vseč mi je, da imam vse na enem mestu, od vnosa gostov, do izdaje računov in povezave z eTurizmom. Preprosto deluje.”

 
 

KLAVDIJA PLEVEL
direktorica
Elektro Klik d.o.o.

IRENA GRDEN
direktorica
Sunflower Accommodation

“Težko sem si predstavljal, da bomo na osnovi obstoječega stanja dosegli boljšo učinkovitost poslovanja. Zato sem izbral rešitev, ki nas je razbremenila administrativnega dela in nam zagotovila analizo podatkov na osnovi katere lahko bistveno lažje in bolje vodimo svojo osnovno dejavnost.”

 
 
 

LUKA KAPLAR
CFO
Serpent d.o.o.

”S podjetjem PRONET Kranj sodelujemo že 21 let. Potrebujemo hitro in enostavno orodje, ki vedno lahko dogovori na vprašanja poslovanja. AccountongBox je točno tako orodje. In potrebujemo partnerja, ki zna prisluhniti našim željam ter razume včasih tudi naše težave. PRONET Kranj je nedvomno tak partner in zato smo veseli da sodelujemo že tako dolgo!”

  • Zelo “čist”.
  • Brez nepotrebnih kičastih dodatkov in gumbov.
  • Zelo pregleden in enostaven.

Tudi sam, ki nisem vešč uporabe poslovnih programov, sem se zelo hitro znašel.

 
 

NEVENKA BORKO
direktorica
TEHBO d.o.o.

MARKO SRABOTNIK
Business Solutions Manager
Bisnode Slovenia

”Program AccountingBox uporabljam že nekaj let in mi je zelo všeč. V njem najdem vse kar potrebujem, v danem trenutku v poslovnem delu. Ampak to kar mi je pri tem programu najbolj všeč, so ljudje, ki stojijo za njim. Za katere vem, da se na njih lahko zanesem. Ker sem do zdaj vedno, kadar sem naletela na težavo, samo poklicala v podjetje in so mi bili takoj pripravljeni priskočiti z vsem svojim znanjem na pomoč. To je pač meni vredno več, od vseh cenovnih ugodnosti, ki tudi tu niso zanemarljive, da se razumemo.”

 
 
 

SUZANA JANKOVIČ
direktorica
SofijaS Suzana Jankovič s.p.

 

”Vi ste pa res en noro dober »tim«… Pri jutranji kavi si nekaj zamisliš in še ni čas za malico, pa ves to že imaš.
Neverjetno – vse pohvale – super ste!”

“Vsakič se mi nasmeh razleze na obrazu, ko prejmem vaš odgovor, ker neostavno “vi znate” odgovoriti.
Super ste! In tudi hvala.”

 
 

Simona Pantar
direktorica
SIMI-PA d.o.o.

Sanela Bešić
finance in računovodstvo
DOLINŠEK-S d.o.o.

”Odločitev za AccountingBox ni bila težka, njegova preglednost in enostavnost nas je prepričala že v času brezplačnega preizkusa rešitve.

Poleg tega pa nam je pomembno tudi, da imamo na voljo zanesljivo in odzivno pomoč v primeru vprašanj pri delu.”

“Z AccountingBox-om sem zelo zadovoljna, je res uporabniku prijazen. Fantje pa so tudi vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Zame je velik plus tudi to, da so potni nalogi s pomočjo AccountingBox-a končno urejeni in vem, da se lahko zanesem, da bi ne imeli težav četudi bi v tem trenutku na vrata potrkala davčna kontrola.”

 
 

ANDREJ ŽELEZNIK
direktor
LOTILINE d.o.o.

Renata Miklavčič
ustanoviteljica
KataleaConsulting d.o.o.