Kaj je


?

 

Microsoftov paket programov Office vsi dobro poznamo. Mnogi izmed nas te aplikacije uporabljamo vsak dan. Odgovarjamo na elektronsko pošto iz Outlook-a, pišemo dokumente v Word-u, urejamo podatke v Excel-u, pripravljamo prezentacije v PowerPoint-u.

Če bi sodili po imenu, bi lahko sklepali, da je Office 365 zgolj nova različica te programske opreme. Kar pa ni povsem res – Office orodja so le del storitev, ki jih vključuje Office 365.


Office 365 poleg aplikacij, ki jih vsi dobro poznamo, vključuje tudi njihove spletne in mobilne različice, ki so torej vedno in povsod dostopne.

Vključuje še možnost deljenja in sodelovanja na dokumentih, tehnično podporo, strežnik za elektronsko pošto, naprednejšo različico aplikacije Skype (za neposredno sporočanje, klicanje, videoklice), itd.Vas zanima kakšne koristi bi uporaba
Office 365 prinesla vašemu podjetju?


Izpolnite obrazec in uskladili se bomo za kratek pogovor!

PRONET Kranj je uradni zastopnik za prodajo Microsoftove programske opreme Office 365

Business Essentials

4,20 €

na uporabnika / mesec (letno plačilo)
 • E-pošta z nabiralnikom velikosti 50 GB
 • Shramba in deljenje datotek velikosti 1 TB
 • Videokonference v visoki ločljivosti
 • Office Online

Spletne različice Officea z e-pošto in videokonfenercami


Več informacij

Business

8,80 €

na uporabnika / mesec (letno plačilo)
 • (E-pošta ni vključena)
 • Shramba in deljenje datotek velikosti 1 TB
 • Nameščena polna različica Officea
 • Office na tablicah in telefonih

Polna različica Officea v računalnikih s sistemom Windows ali računalnikih Mac s programi za tablične računalnike in telefone


Več informacij

Cene ne vljučujejo DDV.

Zakaj se splača uporabiti sodobno pisarniško rešitev Office 365?


 • Connector.

  Prihranki

  Z rabo tehnologij oblaka lahko podjetja prihranijo do 70 % stroškov za informacijsko tehnologijo. Opreme ni več treba kupovati, pač pa se jo po potrebi najame, odpade pa tudi veliko stroškov vzdrževanja.

 • Connector.

  Mobilnost

  Ljudje uporabljamo vse manj osebnih računalnikov in vse več mobilnih naprav, kot so tablice, pametni telefoni, ipd. Dostop do podatkov od kjerkoli je danes bistvenega pomena.

 • Connector.

  Enostavna uporaba

  Zaposleni lahko preidejo na novo rešitev brez težav – raba je praktično enaka, kakor uporaba Office orodij.


 • Connector.

  Varnost

  Če podatke hranite pri sebi, so pogosto manj varni tudi zato, ker opreme morda ne uspete vzdrževati tako temeljito, kot mi vzdržujemo strežnike za oblak.

 • Connector.

  Posodobitve programske opreme

  Če uporabljate Office 365, vam je vedno na voljo najnovejša različica – posodobitve v oblaku pa sploh niso potrebne.

 • Connector.

  Enostavna administracija

  Dodajanje uporabnikov, shranjevanje in varnostno kopiranje podatkov je hitro in preprosto, vzdrževanje pa zahteva bistveno manj časa.


Ustvariti več, pri tem pa porabiti manj sredstev je kakovost, ki odlikuje odgovorna podjetja. Konkurenca od vas zahteva stalno prilagajanje trgu, pri tem pa je nujno optimizirati poslovanje. Zato se podjetja odločajo za uporabo take programske rešitve, ki se prilagaja trenutnim potrebam in raste skupaj s podjetjem.

Preberite več o oblaku v dokumentih, ki smo jih pripravili za vas:


Produktivnost 2.0 za mala in srednje velika podjetja

Mala in srednje velika podjetja si ne morejo privoščiti opravil velike razsežnosti. Nimajo namenskih sredstev za vsak izziv ali strokovnjaka za vsako vlogo. Zaposleni v tovrstnih podjetjih so pod velikim pritiskom, saj imajo običajno veliko različnih vlog.

Zaupajte oblaku in drugi bodo zaupali vam

Kakšna je realnost in kakšne nepričakovane prednosti so presenetile uporabnike računalništva v oblaku, lahko preberete v dokumentu Zaupajte oblaku in drugi bodo zaupali vam.