Kaj imajo skupnega AccountingBox in mladi učenjaki?

Anže Podjetja, Računovodje

Željo po znanju, učenju in nenehnjim izboljšavam!

Zato smo letos poleti z veseljem pomagali tudi ekipi mladih učenjakinj iz Osnovne šole Orehek, ki se je udeležila akademskega svetovnega tekmovanja World Scholar’s Cup Global Round v Hanoju v Vietnamu.

V angleškem jeziku so morale preučiti 6 akademskih tem z različnih področij (npr. znanost in tehnologija, zgodovina, literatura, umetnost, ipd.). Preboj v najboljših 12 % tekmovalcev pomeni srebrno medaljo, za zlato pa se je potrebno uvrstiti v najboljše 4 %.

V hudi konkurenci 3600 otrok iz 40 držav so naše ekipe naravnost blestele in domov prinesle kar 8 medalj, 6 srebrnih in 2 zlati. Čestitke!

Ponosni smo, da so v Vietnam ponesle tudi AccountingBox »zastavo« 🙂


Tudi sicer smo izredno veseli, da smo v položaju, da lahko pomagamo organizacijam, katerih delo spoštujemo. Zato se trudimo čim več vrniti tudi skupnosti, ki nas podpira vsa ta leta. Še posebej, kadar lahko pomagamo mladim. Zadnja leta smo ponosni pokrovitelji kranjskega TEDx dogodka, ki skrbi za širjenje inovativnih idej. Da pa je zdrav duh v zdravem telesu, skrbimo s sodelovanjem in sponzorstvom kar dveh športnih organizacij – Ženskega odbojkarskega kluba Triglav Kranj in Atletskega kluba Triglav Kranj.

Več o našem podjetju, ciljih, poslanstvih in ekipi si lahko preberete tukaj, srečamo pa se lahko tudi na enem od številnih dogodkov, na katerih smo prisotni.