Imenik AccountingBox ponudbe

Na enem mestu zbiramo zanimivo ponudbo naših partnerjev, s ciljem oblikovanja stičnega mesta, kjer boste kvalitetne storitve in izdelke našli po ugodni ceni.

Tu boste našli (skoraj) vse, kar za poslovanje (in življenje nasploh) potrebujete – od računovodstva, programske opreme, svetovanja in izobraževanja, pa do masaž in penečih vin.

Programske rešitve

AccountingBox

AccountingBox je spletni poslovni sistem za vodenje poslovanja. Je rešitev v oblaku, ki računovodskim servisom in podjetjem zagotavlja učinkovito spremljanje poslovanja in enostavno medsebojno sodelovanje. Vključuje module za podjetje (izdaja računov, potni nalogi, dokumentni sisitem,…) in računovodstvo (glavna knjiga, plače, osnovna sredstva,…).

Vsem, ki se bodo odločili za uporabo sistema AccountingBox, ki v celoti omoogoča varno brezpapirno poslovanje, ob dogovoru sodelovanja nudimo posebne ugodnosti. To je naša solidarnostna gesta, s katero želimo še zmanjšati stroške uporabe in tveganje, ki je povezano z začetkom dela z novo spletno rešitvijo za podjetja, ki se s tovrstnim načinom dela srečujejo prvič.

E-pošta: info@accbox.net
Telefon: 04 2800 800
Spletna stran: accbox.net

Brezplačni AccountingBox

DocumentBox

Računovodski servisi lahko v tem obdobju brez dodatnih stroškov vključujejo in dodajajo nova podjetja v storitev DocumentBox. Na ta način želimo spodbuditi digitalizacijo in elektronsko izmenjavo dokumentov, saj je fizična izmenjava papirja v teh časih vsaj otežena, če ne celo tvegana in neodgovorna.

Stranka svoje račune poskenira in jih pošlje na dogovorjen e-poštni naslov, računovodja pa jih (brez pretipkavanja!) dobi v svoj program. Na tej povezavi lahko preverite, če lahko DocumentBox uporabljate v svojem obstoječem računovodskem programu.

E-pošta: info@accbox.net
Telefon: 04 2800 800
Spletna stran: accbox.net

Brezplačni DocumentBox predali

Računovodske storitve

5KA, DoroTeja Burlak s.p.

Celovite knjigovodske in računovodske storitve. Računovodsko, davčno in finančno svetovanje. Pomoč in svetovanje pri izbiri ERP, vzpostavitev ali migracija programskega orodja. Ureditev vseh registracijskih postopkov (AJPES, SPOT, eDavki). Ureditev dokumentacije in dovoljenj za tujce in tuje podjetnike.

Ugodnosti:

 • start-up podjetja: 1. mesec brezplačne VSE STORITVE,
 • menjava računovodstva: v času odpovednega roka naše storitve 70% ceneje, prenos podatkov in vzpostavitev knjižnih stanj – brezplačno,
 • uporabnikom AccountingBox-a nudimo 10%-30% popust na vse storitve naše Agencije 5KA,
 • v času pandemije smo ves čas solidarni in nudimo številne storitve brezplačno.

E-pošta: info@agencija5ka.com
Telefon: 031 736 976
Spletna stran: agencija5ka.com

Več o ponudbi 5ka

Convex, d.o.o.

Izvajamo računovodske storitve z pomočjo programa AccountingBox. Uporabljamo vse zmožnosti, ki jih ta program ponuja in nam pomaga pri naši usmeritvi v e-računovodstvo. Z strankami namreč izmenjujemo podatke po elektronski poti, kar je v sedanjih časih zelo pomembno.

Namreč zagotavljamo varnost za naše stranke.

Kot del solidarnostne ponudbe Convex do konca meseca maja svoje storitve ponuja brezplačno!

E-pošta: info@convex.si
Telefon: 01 5682 888
Spletna stran: www.convex.si

Več o ponudbi Convex

MN Biro d.o.o.

Celovite računovodske storitve in davčno svetovanje za vse pravne osebe, fizične osebe z dejavnostjo in fizične osebe. Imamo več kot 25-letne izkušnje na tem področju.

Možen dogovor za posebne ugodnosti v primeru brezpapirnega poslovanja.

E-pošta: narcisa@narcisa.si
Telefon: 02 228 20 25
Spletna stran: www.mn-biro.si

Več o ponudbi MN Biro

Snježana Ostojić s.p.

Računovodske in knjigovodske storitve za mikro podjetja in pavšaliste.

Prvi 3 naročniki, ki bodo izkoristili ponudbo, prejmejo 33% popusta prve 3 mesece.

E-pošta: snjezana.ostojic.sp@gmail.com
Telefon: 031 631 825

Zanima me vodenje računovodstva pri Snježani Ostojić

Vizija računovodstvo d.d.

Smo vodilno podjetje v Sloveniji na področju vodenja poslovnih knjig in davčnega svetovanja. Ves čas svojega delovanja imamo jasno vizijo in verjamemo v uspeh. Imamo 15 poslovalnic po vsej Sloveniji, uspešni smo tudi izven meja Slovenije. Naše storitve znamo prilagoditi velikim, srednjim in majhnim podjetjem. Specializirali smo se tudi za javne zavode. Strankam zagotavljamo storitev primerno njihovi dejavnosti, načinu in obsegu poslovanja.

Nudimo:

 • brezplačno svetovanje za Covid-19,
 • 1 (en) mesečni obrok zastonj,
 • brezplačen prenos računovodskih storitev iz drugega računovodstva k nam.

E-pošta: info@vizija-racunovodstvo.si
Telefon: 05 9077 369
Spletna stran: www.vizija-racunovodstvo.si

Več o ponudbi Vizija računovodstvo

Svetovanje

iConsult, svetovalne rešitve, d.o.o.

iConsult vam zagotavlja celovito podporo na področju davkov, gospodarskega in delovnega prava, javnega naročanja, financ, računovodstva, poslovodenja, poslovnih procesov. Odlikujejo jih večletne izkušnje zastopanja strank v postopkih davčno inšpekcijskih nadzorov, zato dobro poznajo pristop in delovanje organov, predvsem pa lahko takoj identificirajo tvegana področija poslovanja. Ob naročilu paketa treh svetovalnih ur do konca meseca pri družbi iConsult, vam strošek ene ure (v vrednosti 150 €) krijeta AccountingBox in iConsult.

E-pošta: office.ce@icon.si
Telefon: 03 828 0848

Zanima me svetovanje iConsult

Svetovanje o digitalizaciji

Vsem strankam ponujamo brezplačno svetovanje glede uvedbe elektronskega (brezpapirnega) poslovanja. Pregledamo in analiziramo vaše obstoječe stanje, ugotovimo možnosti za optimizacijo in dogovorimo korake za izkoristek priložnosti, ki jih ponuja digitalizacija pri oblikovanju učinkovitejšega poslovanja.

E-pošta: info@accbox.net
Telefon: 04 2800 800
Spletna stran: accbox.net

Brezplačni AccountingBox posvet

Zavarovalno zastopanje, Jerica Prelc s.p.

Ponujamo zavarovanje Vaših nepremičnin, z več kot 31 let zavarovalniških izkušenj.

E-pošta: info@prelc.com
Telefon: 041 636 295
Spletna stran: www.prelc.com

Več o ponudbi zavarovalnega zastopanja

Ostala ponudba

Kokos Agency d.o.o.

Ponujamo vse vrste oglaševanja s fokusom na digitalnem marketingu ter izdelavo spletnih trgovin in spletnih strani. Do konca meseca maja lahko izkoristite brezplačna svetovanja kako se lotiti oglaševanja in brezplačno vzpostavitev sistemov za oglaševanje po zadnjih standardih.

E-pošta: ojla@kokos.agency
Telefon: 01 5880 600
Spletna stran: www.kokos.agency

Več o ponudbi Kokos Agency

Demar d.o.o.

Demar je v eno vodilnih podjetij s področja interneta pri nas. Sledimo viziji: Biti drznejši. Razmišljati »out of the box« in z našimi naročniki ustvarjati posebne zgodbe. Zgodbe z dušo. Naše največje zadovoljstvo sta nasmeh in sreča na naročnikovem obrazu, ki ga privabi naše delo.

Kot posebno ugodnost ponujamo 2h brezplačnega svetovanja glede internetne strani in oglaševanja na internetu.

E-pošta: info@demar.si
Telefon: 01 5880 600
Spletna stran: www.demar.si

Več o ponudbi Demar

Visoka šola za računovodstvo in finance

Na Visoki šoli za računovodstvo in finance že od leta 2007 ustvarjamo okolje, ki nudi našim študentom strokovni razvoj in pridobivanje kakovostnega znanja, ki ga kasneje uporabljajo pri svojem delu. Izvajamo več študijskih in certificiranih programov, kot tudi ostale izobraževalne dogodke.

Za omejen čas nudimo 20 % popust na naše webinarje, seminarje in konference.

E-pošta: info@vsr.si
Telefon: 059 090 960
Spletna stran: www.vsr.si

Več o ponudbi VŠR

Karnion d.o.o.

Treningi tujih jezikov po metodi Superlearning Karnion® – kar 4x hitreje dosežete svoj jezikovni cilj, trening Jezika odgovornosti, odlični antistres programi. V maju ponujamo eno uro brezplačnega doživetja v centru Karnion v Medvodah.

E-pošta: karnion@karnion.si
Telefon: 01 362 32 53
Spletna stran: www.karnion.si

Več o ponudbi Karnion

Radgonske gorice d.o.o.

Radgonske gorice d. o. o. smo najstarejši in danes največji proizvajalec penin v Sloveniji. Od tukaj izhaja prva prava Slovenska penina, danes vsem znana pod imenom Zlata radgonska penina. Skupaj s Srebrno radgonsko penino, od sonca razvajenim Janževcem, Tramincem s črno etiketo in drugimi vini in peninami našega asortimana vas spremljamo v različnih, pomembnih in prelomnih ali manjših in čisto vsakdanjih trenutkih ter tako skupaj z vami ustvarjamo tiste – najlepše.

E-pošta: info@radgonske-gorice.si
Telefon: 02 564 85 10
Spletna stran: www.radgonske-gorice.si

Več o ponudbi Radgonskih goric

Gostinstvo in masaže, Anica Ivnik s.p.

Nudimo športne, klasične in druge masaže! Plačilo možno tudi s kreditno kartico. Do konca meseca maja ponujamo 10 % popust na vse masaže in darilne bone, vsaka 10. masaža pa je brezplačna.

E-pošta: anica.ivnik1969@gmail.com
Telefon: 031 804 238
Spletna stran: Facebook profil

Zanimajo me masaže

Apartmaji Milena, Peter Selan s.p.

V Kranjski Gori v mirnem okolišu oddajam 5 enot (4 apartmaje in eno sobo). Na voljo so 3 enote za 2 osebi, ena enota za 4 osebe in ena enota za 6 oseb (skupno max 15 oseb). Apartmaji so prostorni, nekateri popolnoma novi. Trije apartmaji imajo tudi velik balkon na katerem se lahko zajtrkuje. Nudimo tudi prostor za spravilo koles in smuči ter pralnico za goste. V hiši so dovoljeni tudi hišni ljubljenčki. Hiša se nahaja v bližini kolesarske steze. Z balkona je krasen pogled na Vitranc in okoliško gorovje. Vabljeni na obisk!

 • brezplačen wifi
 • brezplačno osvetljeno parkirišče pred hišo
 • razširjena programska shema (športni programi, filmi in programi za otroke)
 • darilo dobrodošlice
 • ob rezervaciji 2 noči ali več nudimo 10% popust na skupno ceno nočitev

E-pošta: info@apartmajimilena.si
Telefon: 041 240 323
Spletna stran: www.apartmajimilena.si

Več o ponudbi Apartmajev Milena

IMEXA d.o.o.

Ponujamo orodja in opremo za zaključna dela v gradbeništvu, kot tudi najem premičnih odrov, razvlažilcev, grelcev, ipd. z zrednimi popusti.

E-pošta: info@imexa.si
Telefon: 01 546 10 50
Spletna stran: www.imexa.si

Več o ponudbi Imexa

Zobozdravstvo Zupančič d.o.o.

Splošno zobozdravstvo, ustna higiena, ortodontija, protetika, implantologija.

E-pošta: rok.zupancic@ortodont.si
Telefon: 01 436 86 86
Spletna stran: www.ortodont.si

Več o ponudbi Zobozdravstva Zupančič