Spoznajt ekipo – Slavko Frelih


“Spoznajte ekipo” je skupina prispevkov, v kateri predstavljamo zaposlene, ki sestavljajo ekipo podjetja PRONET Kranj, ne glede na to, ali se pojavljajo kot predstavniki podjetja na vodilnih položajih, ali pa skrbijo, da vse nemoteno teče v ozadju. Predstavitve potekajo v obliki standardiziranih vprašanj, na katera bo odgovoril vsak od zaposlenih.


Ime in priimek: Slavko Frelih
Delovno mesto: direktor operative

Slavko je odgovoren za to, da vse teče tako kot je treba in da so uporabniki zadovoljni. Ljubiteljski nogometaš in profesionalni obiskovalec Sv. Jošta nad Kranjem.

Kaj te pri delu najbolj veseli in motivira?

Zaradi svoje osebnosti imam rad dinamično delo in delo z ljudmi. Zato mi je posebej v veselje potrditev prihranka, ki ga z eno od svojih rešitvijo uspemo doseči pri stranki oz. naročniku. Vsekakor mi uspešno zaključena implementacija pri sistema pomeni zagon in motivacijo, da take zgodbe delim tudi z drugimi.

 

Zadnja knjiga, ki si jo prebral? Kaj si se naučil?

Dobro knjigo si vzamem predvsem na dopust. Namen te je sprostitev, zato se zatekam k kriminalkam. Ostalo branje vsebuje v večini strokovno literaturo iz prodaje in marketinga.

Nauk: Ene in edine resnice ni. Preberi in preuči jih več, in potem glede na tvojo osebnost, vrednote, potrebe ključnih strank ter trenutka, izbereš pravo pot.

 

Najboljši koncert, ki si ga kadarkoli obiskal?

2CELLOS, Ljubljana, 2017
 
 

Kaj je tvoj skrit talent, ki ga večina ne pozna?

Če ga razkrijem, ne bo več tihi talent, ki ga večina ne pozna 🙂 Ker mi je služba tako obveznost, kot hobi in sem zaprisežen rekreativec (hoja, tek, kolo), za druge dejavnosti zmanjka časa. Kaj je moj talent pa naj ljudje sodijo glede na pečat, ki ga poskusim pustiti v njihovem življenju.

 

Če bi lahko obiskal katerikoli kraj na svetu, kam bi šel? Zakaj?

Otok REUNION, Indijski ocean

Narava in vse, kar je povezano z naravo, me sprosti, napolni z energijo in odpravi (vsaj upam) negativne posledice stresa, katerim smo nenehno podvrženi. In na drugi strani narava in vse njene zakonitosti, zanika tempo in hitenje, ki si ga vsakodnevno vsiljujemo najprej sami in nadalje ljudje okoli nas.

 

Tvoj najljubši film?

Tudi v tem primeru so mi všeč predvsem filmi, ki me sprostijo. Zvrst: triler ali akcija

 

S katerimi 3 ljudmi (živečimi ali ne) bi šel najraje na večerjo?

Mogoče z ljudmi, o katerih ni enotnega mnenja o njihovi osebnosti in vrednotah in se tudi zgodovinarji ne morejo v celoti uskladiti – znani misleci, politiki, športniki.

 


Vas zanimajo zanimivosti iz življenja in razmišljanja tudi ostalih članov ekipe?

Izpolnite obrazec na desni strani in obvestili vas bomo ob objavi novih prispevkov!