Spoznajte ekipo – Maja Gale


“Spoznajte ekipo” je skupina prispevkov, v kateri predstavljamo zaposlene, ki sestavljajo ekipo podjetja PRONET Kranj, ne glede na to, ali se pojavljajo kot predstavniki podjetja na vodilnih položajih, ali pa skrbijo, da vse nemoteno teče v ozadju. Predstavitve potekajo v obliki standardiziranih vprašanj, na katera bo odgovoril vsak od zaposlenih.


Ime in priimek: Maja Gale
Delovno mesto: Prodaja/Računovodstvo

Je prodajna svetovalka za področje poslovanja in vsega kar spada zraven. V prostem času se posveča družini, je mamica dvojčkov, gobarjenju, športanju (skok v širino in tek v daljino) ter je inštruktorica country plesov. Vedno nasmejana (razen kadar ni), pozitivna, pridna in družabna.

Kaj te pri delu najbolj veseli in motivira?

 

Veseli me samo delo 🙂 Svoje delo rada opravljam, ker sem v stiku s strankami, ker ni monotono delo in ker se vsak dan sproti kaj novega naučim. Glavna motivacija je definitivno nek končni rezultat, ki ga lahko pokažem 🙂 in seveda zadovoljni kupci oziroma naše stranke. Tudi kakšna pohvala se najde, ki ti da motivacijo na naslednjih nekaj dni 😉 Je pa potrebno poudariti, da brez tako dobrih sodelavcev, kot jih imam, ne bi bilo ne veselja ne motivacije. Smo super ekipa in prijatelji, kar omogoča, da je vsak dan na delovnem mestu prijeten in sproščen.

 

Tvoj najljubši kraj na svetu? Zakaj?

 

Najljubši kraj mi je moja majhna, stara, prijetna vasica v Dalmaciji, kjer počitnikujemo. Zaenkrat še ni prav nič natrpana s turisti, nima niti ene stojnice s spominki,.. Ima pa eno mini trgovinco, vonj po morju, male uličice, kjer pred vhodi na stolih v senčki sedijo prijazni domačini.

 

Če bi bila žival, katera bi bila in zakaj?

 

Verjetno kar kuža pasme yorkshirski terier 🙂 Imela bi all inclusive postrežbo, redno osebno higieno, toplo posteljo, roza mašnico in čopek na vrhu glave, frizerja bi obiskala večkrat kot ga pa zdaj. Poleg tega bi imela lastnike, ki bi me non stop čohali in masirali, sprehodi ne bi bili ravno neki maratonski šprinti … ni se težko vživeti v to vlogo 🙂

 

Tvoj najljubši film?

 

Uh… veliko jih je. Če nastopa Jim Carrey ali pa Jennifer Aniston je ziher že v štartu na listi najljubših, potem se pa nadaljuje z Merly Streep, Hugh Grantom, .. Uuuu sem se spomnila: mogoče Mamma Mia!! Glede na to, da sem ga že trikrat gledala 🙂 Ja, ta bo.

 

S kom bi si najraje zamenjal mesti za 1 dan? Zakaj?

 

Z mojimi otroci, ker jim je res luštno! Pa še zanima me, kako vidijo določene stvari, kaj si mislijo 🙂

 

Kaj je tvoj skrit talent, ki ga večina ne pozna?

 

Glede na to, da nisem ravno redkobesedna, bi rekla, da večina pozna vse moje talente 🙂 Mogoče gobarjenje? Resno! Igram klavir, kitaro, kvačkam, štrikam, znam delati gobeline, plešem country, rolam, drsam, smučam, igram tenis, vrtnarim, kuham, pečem, pojem, … ne vem..

 

S katerimi 3 ljudmi (živečimi ali ne) bi šel najraje na večerjo?

 

Z Ladom Bizovičarjem, Vidom Valičem in Jurijem Zrnecom 🙂 Če to ne bi bila najbolj zabavna večerja 🙂

 

Tvoj osebni moto?

 
Someday, everything will make perfect sense. So for now, laugh at the confusion, smile through the tears, be strong and keep reminding yourself that everything happens for a reason.John Mayer
 


Vas zanimajo zanimivosti iz življenja in razmišljanja tudi ostalih članov ekipe?

Izpolnite obrazec na desni strani in obvestili vas bomo ob objavi novih prispevkov!