Spoznajte ekipo – Anže Štembergar Zupan


“Spoznajte ekipo” je skupina prispevkov, v kateri predstavljamo zaposlene, ki sestavljajo ekipo podjetja PRONET Kranj, ne glede na to, ali se pojavljajo kot predstavniki podjetja na vodilnih položajih, ali pa skrbijo, da vse nemoteno teče v ozadju. Predstavitve potekajo v obliki standardiziranih vprašanj, na katera bo odgovoril vsak od zaposlenih.


Ime in priimek: Anže Štembergar Zupan
Delovno mesto: direktor marketinga

Anže skrbi za to, da se dober glas o AccountingBox-u sliši daleč naokoli. Kadar ne razmišlja o povečanju produktivnosti, stiska pesti za Manchester United.

Kaj te pri delu najbolj veseli in motivira?

Veseli me, da se moje delo nenehno spreminja. Čeprav obstaja nekaj stalnic, pa se s procesom digitalizacije želje in pričakovanja kupcev nenehno spreminjajo. Glavni izziv je sledenje novim trendom, priprava relevantnih in koristnih vsebin ter posledično zagotoviti, da pričakovanja in potrebe kupcev kar najbolje zadovoljujemo.

 

Zadnja knjiga, ki si jo prebral? Kaj si se naučil?

Extreme Ownership: How U.S. Navy SEALs Lead and Win
avtorja: Jocko Willink, Leif Babin

Nauk: Prevzemi krivdo za vsako situacijo, ne išči drugih krivcev. Sam si odgovoren za to, da se napaka odpravi in ne ponovi.

 

Najboljši koncert, ki si ga kadarkoli obiskal?

Koncert skupine Wu-Tang Clan, julija 2007 na festivalu EXIT v Novem Sadu v Srbiji. Sigurno vrhunec festivala, kjer pa so nastopili tudi Snoop Dogg, Beastie Boys, Lauryn Hill in The Prodigy.

Na spletu sem našel celo posnetek koncerta… super za obujanje spominov 🙂

 

Če bi lahko obiskal katerikoli kraj na svetu, kam bi šel? Zakaj?

Kyoto, Japonska

Mislim, da se moramo občasno postaviti izven cone udobja in v situacije, ki nam niso poznane. Japonska kultura se mi zdi dovolj drugačna, da bi bil bolj prisiljen opaziti malenkosti, ki sestavljajo naš vsakdan. Poleg tega pa je privlačna tudi bogata japonska zgodovina in odlična hrana. Zdi se mi, da Kyoto vse to združuje na enem mestu.

 

Tvoj najljubši film?

 

Šund (1994)

 
 

S katerimi 3 ljudmi (živečimi ali ne) bi šel najraje na večerjo?

Kaj je tvoj skrit talent, ki ga večina ne pozna?

V zadnjem času me je prevzela čudna fascinacija z igralnimi kartami. Ne le čudovita matematika, ki se skriva za njimi (npr. če dobro premešate karte obstaja verjetnost, da še nikoli v zgodovini niso pristale v enakem zaporedju), počasi in vztrajno se učim različnih trikov s kartami… Posledica novega hobija pa so tudi kupi novih kart – trenutno sem nekje pri številki 50.

 


Vas zanimajo zanimivosti iz življenja in razmišljanja tudi ostalih članov ekipe?

Izpolnite obrazec na desni strani in obvestili vas bomo ob objavi novih prispevkov!