21. Kongres
izvajalcev računovodskih storitev

  • 9. – 11. oktober 2019
  • Thermana Laško

Vas zanima, kako poenostaviti vsakodnevno delo?

Dogovorimo se za srečanje!

Na kongresu bomo kot diamantni sponzor prisotni tudi mi!

V to nas so nas prepričale pobude naših naročnikov in interes ostalih računovodskih servisov, ki jih zanima digitalizacija in elektronski način poslovanja.

Dogovorimo se za srečanje

Spremembe so edina stalnica v našem življenju. Razumljivo je, da se včasih čutimo ogrožene, saj se spreminjajo okoliščine in situacije, ki smo jih vajeni in nas silijo izven naše cone udobja. Vendar pa spremembe številne izzive, s katerimi se srečujemo, spreminjajo v nove poslovne priložnosti (medicina, delovno okolje, ekologija,…). V tej luči je potrebno gledati tudi na spremembe, ki jih tehnologija prinaša na področje računovodstva.

Tovrsten napredek predvsem omogoča, da računovodstvo lahko izpolni svoje pravo poslanstvo, kar pomeni razumevanje svojih strank, svetovanje in pomoč pri odločitvah. Takemu način sodelovanja se prilaga vse več obstoječih, še bolj pa ga na trg prinašajo novi podjetniki, katerim je in bo to ključnega pomena pri izbiri partnerja za vodenje računovodstva. Spremembe istočasno pomenijo, da urejanje dokumentacije in prepis podatkov iz dokumentov, ne bo pripravljen plačevati nihče več!

Boste tudi vi v Laškem?
Izpolnite obrazec in udkladili se bomo za srečanje na kongresu!

 

Glavna zvezda našega nastopa bo DOCUMENTBOX, inteligentni sistem, ki vam poenostavi zajem podatkov, e-arhiviranje in obdelavo dokumentov

Kaj o storitvi pravijo vaši kolegi?


“Ročni sistem prepisovanja podatkov iz računov v računovodski program smo v računovodski družbi NUCLEUS PLUS d.o.o. zamenjali s sistemom DocumentBox.

Račune sedaj samo poskeniramo, podatki iz računa pa se nam avtomatsko evidentirajo v računovodskem programu. Tako prihranimo čas in zmanjšamo možnost napak.”

“Vsako novo stvar sprejmeš z malo rezerve in počakaš kakšni bodo rezultati z uporabo le te. Tako je bilo tudi s programom DocumentBox in z veseljem povem, da sem zelo zadovoljna z njegovo uporabo.

Najbolj sem bila skeptična glede pravilnega prepisa podatkov, ki pa moram reči je zelo natančen in pravilen. Ko prejmem račune jih z vašim žigom označim, pošljem v sitem in jih naslednji dan do konca obdelam. Pri tem mi odpade skeniranje in vnos osnovnih podatkov.”

KSENIJA PROSEN
direktorica
Nucleus Plus, d.o.o.

BARBARA GODLER
vodja računovodstva
Saldo plus, d.o.o.

ACCOUNTINGBOX ambasadorji

Na Kongresu v Laškem je bo med udeleženci več kot 20 AccountingBox ambasadorjev – to so napredni računovodje, ki se zavedajo pomena digitalizacije in sprememb, ki jih ta prinaša.

Z ostalimi udeleženci bodo delili osebne izkušnje pri digitalizaciji!

Morda marsikaterega izmed njih že poznate. Celoten seznam ambasadorjev digitalizacije najdete na tej povezavi.

Seveda pa bo govora tudi o računovodskem programu AccountingBox


Na podlagi dokumentov, ki jih pošiljajo stranke, AccountingBox samodejno pripravi knjižbe v pregled.
AccountingBox za vsako stranko pripravi njej prilagojena poročila, ki se pošiljajo avtomatsko.
Povežemo vas z vašimi potencialnimi strankami – uporabniki rešitve AccountingBox.“S programom AccountingBox smo zelo zadovoljni, je zelo simpatičen in nadvse uporaben, saj omogoča, da imamo dober pregled nad vso dokumentacijo. Prihrani veliko časa pri knjiženju in imamo vse račune shranjene na enem mestu. Super je tudi, ker je dostopen kjerkoli in kadarkoli (24/7).”

KATARINA MARŠ
računovodja, Vizija računovodstvo d.d.

Oglejte si izjave naših strank


Računovodski servis COSINUS
Borut Lovišček, direktor

“AccountingBox-a v Cosinusu ne uporabljamo sami, ampak ga delimo s svojimi strankami, da del opravil lahko opravijo same.”

Računovodski servis ERENT
Marko Erent, direktor

“Z AccountingBox-om start-upi lahko znižajo stroške računovodstva, ko pa se kaj zaplete, jim lahko hitro pomagamo oz. dokončamo delo.”

Računovodski servis SANA
Nataša Malovčič, direktorica

“AccountingBox nam je poslovanje spremenil do te mere, da se lahko bolj posvetimo našim strankam.”

Računovodski servis PRISTAR
Hinko Kašnik, direktor

“Našim strankam lahko sedaj ponujamo svetovalne storitve v realnem času.”

Kako poenostaviti sodelovanje z vašimi strankami?


Dogovorimo se za pogovor ob skodelici kave v Laškem