Zaradi splošne situacije in ukrepov za preprečevanje širjenja novega koronavirusa SARS-CoV-2, bodo izobraževalni seminarji za uporabo AccountingBox do nadaljnega potekali preko spleta. Postopek je enak kot sicer – izpolnite spodnji obrazec, mi pa vam bomo posredovali povezavo, ki jo boste odprli ob dogovorjenem terminu. Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!

 

 

Izobraževanje za modul
ACCOUNTINGBOX – Poslovanje

Vsak drugi četrtek   ob   12. uri na Ljubljanski cesti 24b v Kranju

Vabimo vas na izobraževanje za modul ACCOUNTINGBOX – Poslovanje, kjer se bomo naučili:

  1. Kako začeti uporabljati program?
  2. Personalizacija in nastavitve
  3. Izdelava računa in posredovanje kupcu (e-pošta, eRačun,…)
  4. Prejeti računi – brez klika od papirnega dokumenta do elektronske evidence DocumentBox
  5. Kako pravilno izpolniti potni nalog?
  6. Davčno potrjevanje računov. Kdaj in kako?

Izobraževanja se bodo izvajala vsakih 14 dni, ob četrtkih ob 12. uri. Termin lahko izberete v obrazcu na desni. Prosimo, da se na izobraževanje prijavite vsaj 2 dni pred izbranim datumom.

Prosimo vas, da svoje mesto na izobraževanju v želenem terminu rezervirate že danes in si tako zagotovite prosto mesto. Izobraževanje je brezplačno.

Kako do nas?

Smer: LJUBLJANA – KRANJ

Iz smeri Ljubljana proti Kranju avtocesto zapustite na prvem izvozu za Kranj, Kranj-vzhod. Prvo krožišče zapustite na tretjem izvozu v smeri proti KRANJu. Drugo krožišče (poleg TC Mercator) zapustite na tretjem izvozu v smeri Škofja Loka. Peljete se mimo trgovskega centra Tuš in Qlandia, naravnost skozi semaforizirano križišče, preko Delavskega mosta, naravnost skozi dva semaforja v smeri Škofja Loka, malo navzgor in mimo podjetja IskraTel na levi strani. Vhod v podjetje Pronet Kranj je skozi drugi (zahodni) vhod kompleksa IskraTel oz. točno nasproti kamionskega vhoda v podjetje SAVA KRANJ. Pronet Kranj se nahaja v sektorju E10 na desni strani poslovne stavbe, kjer pred vhodom čaka tudi urejeno parkirno mesto za stranke.

Smer: JESENICE – KRANJ

Iz smeri Bled proti Kranju zapeljete prav tako na izvozu avtoceste Kranj-vzhod in sledite zgoraj napisanim usmeritvam.


PRONET, Kranj, d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 KRANJ

Telefon: +386 (0)4 2 800 800
Fax: +386 (0)4 2 800 860
E-mail: info@pronet-kr.si