21. Kongres
izvajalcev računovodskih storitev

 • 9. – 11. oktober 2019
 • Thermana Laško

Na kongresu smo bili kot diamantni sponzor prisotni tudi mi!

Zakaj je to za vas pomembno?

 1. Ker smo vas nasmejali – namesto sponzorskega predavanja smo na oder povabili Roka Bohinca, ki je postregel s čisto pravim računovodskim standupom!
 2. Ker smo vas bomo obdarili – v svoji ste lahko našli poseben AccountingBox letak, s katerim ste se lahko oglasili na našem razstavnem prostoru in si priborili eno od praktičnih nagrad. Prav nihče ni odšel praznih rok!
 3. Ker smo vam pomagali – gore papirja so realnost dela v računovodskih servisih. Pokažemo vam lahko, kako se lahko enkrat za vedno rešite papirja. Pa tudi pretipkavanje prejetih računov je lahko preteklost.

Kadarkoli si bomo z veseljem vzeli čas za pogovor ob skodelici kave. Tudi, če smo se v Laškem zgrešili! Izpolnite obrazec in dogovorili se bomo za termin srečanja, da nadoknadimo zamujeno.

Zakaj papirja ne boste potrebovali več?

Gore papirja so realnost poslovanja računovodskih servisov. Kaže se v slabi sledljivosti dokumentov, zamudnem iskanju dokumentacije, prelaganju odgovornosti, izgubljenih dokumentij, slabi varnosti, obvezni prisotnosti na delovnem mestu, »pozabljanju« na likvidaturo, dolgih rokih za izvedbo likvidacijskega postopka,…

Elektronska hramba dokumentov je nova realnost, ki prinaša številne prednosti.


 • Connector.Connector.

  Enostavni zajem

  Prejeti dokument poslikajte ali poskenirajte (ali pa to stori stranka). Dokument se avtomatsko shrani v e-arhiv, hkrati pa se evidentira v knjigovodskem sistemu.

 • Connector.Connector.

  Zapis v knjigovodski program

  Zaradi uporabe inteligentnega sistema za prepoznavo podatkov (AIDE) odpade pretipkavanje računov oziroma dokumentov.

 • Connector.Connector.

  Potrjevanje dokumentov

  Omogoča potrjevanje vseh dokumentov ter likvidacijo računov in pripravo plačilnih nalogov, ki jih posreduje v e-banko.

 • Connector.Connector.

  Arhiviranje in varnost

  Shranjevanje dokumentacije je mogoče s certificirano storitvijo dolgoročne elektronske hrambe pri ponudniku Logitus d.o.o.

 • Connector.Connector.

  Nižji stroški

  Prihranki pri prostoru, nakupu registratorjev, predvsem pa času za iskanje in obdelavo dokumentacije tudi finančno upravičujejo uporabo elektronskega arhiva.

 • Connector.Connector.

  Ekološko poslovanje

  Vsak dan za potrebe izdelave papirja posekamo več kot 16 milijonov dreves. 16.000.000 dreves, vsak dan, zgolj za papir. Omejite svoj prispevek k tej številki.

Smo se v Laškem zgrešili?
Izpolnite obrazec in uskladili se bomo za srečanje, da nadoknadimo zamujeno!

 

Računovodski standup!

Letošnje AccountingBox je bilo predavanje malenkost drugačno – namesto, da bi vam strokovnjak razlagal suhoparne tehnične specifikacije naše aplikacije, vas je zabaval stand up komik. Odzivi poslušalcev so bili izjemni!

Rok Bohinc je stand up komik, voditelj oddaje Osvežilna Fronta in, če bo dobro odpravil svoje delo, tudi AccountingBox ambasador. Poleg številnih nastopov po Sloveniji ste ga lahko videli tudi kot igralca v spletni seriji Skečoholiki, v mladinski oddaji Osvežilna Fronta na RTVju ter kot besnega voznika v vzvratnem ogledalu. Že več kot deset let je zvezda v vzponu, tako da ga enostavno ne smete zamuditi, ker morda mu bo ravno letos uspel veliki preboj.

Glavna zvezda našega nastopa je bil DOCUMENTBOX, inteligentni sistem, ki vam poenostavi zajem podatkov, obdelavo dokumentov in e-arhiviranje

Avtomatski zajem podatkov odpravlja ročno pretipkavanje prejetih računov v računovodski program

Ločite se od konkurence in svojim strankam ponudite storitev certificiranega elektronskega arhiva

Tako se boste vi in vaše stranke za vedno
znebili dela s papirjem!

Kaj o storitvi pravijo vaši kolegi?


“Ročni sistem prepisovanja podatkov iz računov v računovodski program smo v računovodski družbi NUCLEUS PLUS d.o.o. zamenjali s sistemom DocumentBox.

Račune sedaj samo poskeniramo, podatki iz računa pa se nam avtomatsko evidentirajo v računovodskem programu. Tako prihranimo čas in zmanjšamo možnost napak.”

“Vsako novo stvar sprejmeš z malo rezerve in počakaš kakšni bodo rezultati z uporabo le te. Tako je bilo tudi s programom DocumentBox in z veseljem povem, da sem zelo zadovoljna z njegovo uporabo.

Najbolj sem bila skeptična glede pravilnega prepisa podatkov, ki pa moram reči je zelo natančen in pravilen. Ko prejmem račune jih z vašim žigom označim, pošljem v sitem in jih naslednji dan do konca obdelam. Pri tem mi odpade skeniranje in vnos osnovnih podatkov.”

KSENIJA PROSEN
direktorica
Nucleus Plus, d.o.o.

BARBARA GODLER
vodja računovodstva
Saldo plus, d.o.o.

ACCOUNTINGBOX ambasadorji

Na Kongresu v Laškem je bilo med udeleženci skoraj 30 AccountingBox ambasadorjev – to so napredni računovodje, ki se zavedajo pomena digitalizacije in sprememb, ki jih ta prinaša.

Prepoznali ste jih lahko po posebnih akreditacijskih trakovih, ki so jih nosili okrog vratu. Morda marsikaterega izmed njih že poznate.

Z ostalimi udeleženci so delili osebne izkušnje pri digitalizaciji!

Nagradna igra

Za vse udeležence kongresa smo pripravili zabavno nagradno igro. V torbi, ki so jo udeleženci prejeli ob registraciji je bil tudi poseben AccountingBox letak – z navodili za izdelavo papirnega letala 😀
Na našem razstavnem prostoru smo z letaki ciljali koš za smeti… papirja namreč ne potrebujete več!

Nagrad je bilo dovolj, nihče ni odšel praznih rok. Podelili smo (vsaj):
5x 6 mesečna brezplačna uporaba izbranega AccountingBox paketa,
5x brezplačna obdelava 100 dokumentov s sistemom DocumentBox,
5x 3 mesečna brezplačna uporaba AccountingBox s certificirano elektronsko hrambo poslovne dokumentacije,
20x majice AccountingBox,
– zložljive nakupovalne vrečke AccounitngBox,
– AccounitngBox pisala.

 

Oglejte si izjave naših strank


Računovodski servis COSINUS
Borut Lovišček, direktor

“AccountingBox-a v Cosinusu ne uporabljamo sami, ampak ga delimo s svojimi strankami, da del opravil lahko opravijo same.”

Računovodski servis ERENT
Marko Erent, direktor

“Z AccountingBox-om start-upi lahko znižajo stroške računovodstva, ko pa se kaj zaplete, jim lahko hitro pomagamo oz. dokončamo delo.”

Računovodski servis SANA
Nataša Malovčič, direktorica

“AccountingBox nam je poslovanje spremenil do te mere, da se lahko bolj posvetimo našim strankam.”

Računovodski servis PRISTAR
Hinko Kašnik, direktor

“Našim strankam lahko sedaj ponujamo svetovalne storitve v realnem času.”

Kako poenostaviti sodelovanje z vašimi strankami?


Dogovorimo se za pogovor ob skodelici kave v Laškem